Intra intr-o noua dimensiune cu un hoverboard

O putem numi cea mai sofisticata jucarie si mijloc de transport al ultimilor ani care a captat atentia multor persoane, copii si adulti si a devenit foarte indragit intr-un timp cat mai scurt. Este vorba despre hoverboard, un vehicul care doar cu numele ne duce cu gandul la vreun dispozitiv din filmele SF despre viitor si extraterestri. Insa este aici si acum, accesibil oricui.

Le putem folosi  oriunde, si afara si inauntru, in marile centre comerciale fiind des intalnite si oricand, si ziua si noaptea, chiar daca asta ar fi mai greu. Un hoverboard este echipat cu lumini cu ajutorul carora putem vedea pe unde mergem si ne pot vedea si ceilalti. Totodata, controlul acestuia este foarte usor. Nu avem nevoie de nicio comanda manuala, de altfel nici nu ar putea fi posibil, mai ales sa acceleram sau sa oprim.

Toate hoverboard-urile sunt controlate prin telecomanda, usor si simplu, ceea ce inseamna ca au conexiune Bluetooth.  De asemenea, l-am putea controla foarte usor si cu un smartphone, pe care sa avem instalat un program pentru telecomanda. Totodata, la anumite modele putem vizualiza mai usor anumiti parametrii pentru nivelul bateriei sau autonomia acestuia, distantele strabatute.

Modele de calitate si ieftine de hoverboard-uri gasim in magazinul online AirMotion dedicat vehiculelor electrice si promovand utilizarea acestora pentru un mediu mai bun. Ne putem alege cel mai bun hoverboard electric pentru noi de aici. Pentru a va oferi mai multe informatii si pentru a va prezenta mai bine magazinul online, este bine de precizat ca toate modelele de aici sunt fiabile, puternice si foarte accesibile. Un astfel de vehicul poate avea o viteza maxima de 12km/h si o autonomie de 20/25km dupa care o scurta incarcare de cateva ore va fi necesara. Putem face acest lucru peste noapte sau cand suntem plecati de acasa. Majoritatea hoverboard-urilor pot fi achizitionate cu huse, astfel ca le putem lua mai usor cu noi peste tot, avand o greutate de numai 10kg. Le putem utiliza chiar daca incepe sa ploua afara, avand protectie la apa si o aderenta la fel de buna si pe suprafete umede. Asa ca nu ezitati sa aruncati un ochi in magazinul online AirMotion.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*