AVI poate fi accesat de pe telefoanele din gama P9 Energy Allview extinde utilizarea AVI la 17 terminale

30.01.2017 – AVI, asistentul vocal creat de echipa Allview, este disponibil începând de astăzi pe terminalele din gama P9 Energy. Astfel, AVI poate fi utilizat pe 17 smartphone-uri Allview din gamele X4 Soul și P9 Energy, precum și pe terminalul V3 Viper.

Asistentul vocal este disponibil de astăzi pentru utilizare și pe terminalele P9 Energy, P9 Energy Lite, P9 Energy S sau P9 Energy Lite 2017 și poate fi descărcat din Google Play Store. Ultima versiune de AVI poate prelua mai eficient rolul de asistent personal datorită funcțiilor de to do list și liste de cumpărături, precum și a contextului inteligent. AVI caută cel mai relevant POI (punct de interes) relaționat de comanda utilizatorului, precum benzinării, restaurante, primării, obiective turistice și altele.

„Am avut solicitări foarte multe din partea utilizatorilor pentru a extinde utilizarea asistentului vocal și, prin gama P9 Energy, acoperim o mare parte dintre utilizatorii de terminale Allview. Efortul nostru de a extinde folosirea AVI va continua și vom anunța în scurt timp noi funcțiuni pentru primul asistent vocal în limba română”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

AVI a fost lansat anul trecut, având inițial funcțiile de bază ale unui asistent vocal – apelarea contactelor, transmiterea de mesaje text și WhatsApp, modificarea setărilor din telefon sau programarea întâlnirilor. Ulterior, AVI a fost updatat periodic cu funcționalități noi, trecând și printr-o schimbare de design.

Asistentul vocal AVI va fi disponibil în curând și pe alte terminale high-end din gama Allview. Mai multe detalii despre AVI pot fi găsite accesând pagina de prezentare AVI și video-ul de prezentare.

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluție complexă de automatizare și monitorizare a locuinței. Brandul Allview este prezent pe piețele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Hertegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia și Estonia. Allview își propune să devină cel mai puternic brand românesc de tehnologie, capabil să ofere acces la tehnologii de ultimă oră pentru cât mai mulți consumatori, în mai multe segmente de buget.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*