Ceasurile dragostei pe Ceasmania

Nu-i asa ca ai da toata averea pe care o ai pe un ceas de iubire adevarata? Dar iubirea adevarata nu se poate cumpara niciodata fiindca ea se daruieste din tot sufletul, tocmai de aceea simbolul ei suprem este inimioara.
Exista ceasuri  ale dragostei? Desigur. Le puteti comanda pe Ceasmania. Tu, barbat iubitor si atent, ii cauti un cadou special care sa-i demonstreze ca timpul incepe si se sfarseste cu ea. Daca nu ar fi ea  existenta ta ar fi stearpa si pustie, tocmai de aceea intri atent la ceasuri dama  si cauti ineditul, originalul, diafanul.

Sa fie un ceas care sa-i sopteasca:”Multe Valentine sunt pe lume, dar tu esti Valentina mea si numai a mea!”
Chiar si tic-tacul care masoara clipele voastre sa spuna:”Valentina mea, a mea, a mea!”
Ceasul acesta exista si te asteapta pe Ceasmania. Este in forma de inima argintie, iar in mijloc are imprimeu din trandafiri argintii. Iubire de argint, ce nu rugineste niciodata! Va fi in culmea fericirii cand va primi acest cadou.

Fara sa stii, caci acesta este farmecul dragostei si ea va cauta la ceasuri barbati  produsul care sa te reprezinte si sa-ti sopteasca in loc de tic-tac: ”Tu esti Valentinul ei, iar ea te asteapta acasa!”
I-ar fi placut sa gaseasca un ceas in forma de inima, dar barbatii sunt uneori prea mandrii sa recunoasca public cand iubesc. Poate ca intr-o zi cceasurile vor fi ca medalioanele pentru indragostiti: cadranele sa fie jumatati de inima pe care le poti uni intr-un intreg: ceasul ei si ceasul lui care bat la unison.

Ceas barbatesc Perigaum Automatic P-1116-S-IBIB a ales ea pentru tine si spera din toata inima sa-ti placa si sa-l porti tot timpul.
Pentru cei care se iubesc ceasurile bat la unison, oricat ar fi de departe unul de celalalt!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*