ContaktShop si accesoriile inedite

Accesoriile de telefon au devenit indispensabile in ziua de astazi, deoarece pretul smartphone-urilor a crescut, iar posesorii nu isi permit sa neglijeze dispozitivul, deoarece ii poate costa foarte mult sa il repare. O husa de telefon este esentiala in orice situatie, deoarece tine urmele de amprenta la distanta si protejeaza telefonul intr-o eventuala cazatura. Husa devine si mai importanta daca doresti sa achizitionezi un telefon de ultima generatie precum noul Samsung Galaxy S10 Plus, ce va fi disponibil anul acesta de la compania coreeana. Noul Galaxy S10 Plus se anunta a fi cu mult peste asteptarile fanilor Samsung, iar cateva detalii au fost deja anuntate cu privire la acest model.

Desi nu exista nicio declaratie oficiala pentru acest telefon in Romania, tot am reusit sa gasesc anumite informatii legate de S10 Plus. ContaktShop.ro este magazinul gsm care comercializeza deja un model de husa pentru acest telefon care este inca nelansat.

Gama de huse Samsung Galaxy S10 Plus de pe magazinul ContaktShop m-a luat prin surpindere, deoarece nu ma asteptam sa gasesc o astfel de husa. Acest magazin specializat in comercializarea accesoriile gsm, a pus in vaznare in premiera huse pentru cel mai asteptat telefon de la Samsung in 2019.

Gama lor de huse S10 Plus, cuprinde modelul de husa Samsung silicon slim, transparenta fabricata de catre Contakt.

Husa silicon slim Samsung Galaxy S10 Plus este fabricata din silicon TPU. Acest tip de silicon este ideal pentru a fabrica huse, deoarece textura fina garanteaza o senzaatie placuta la atingere, insa materialul flexibil este indeajuns de rezistent pentru a preveni socurile, chiar si la cazaturi de la inaltime. Acest tip de carcasa este foarte palcuta ca si design si ofera avantajul de a pastra forma initiala a telefonului, deoarece este de tip slim.

Am cumparat husa pentru Galaxy S10 Plus de indata ce am vazut-o, deoarece stiu ca la scurt timp dupa lansarea noului telefon voi intra in posesia unui model. Pana atunci o sa ma multumesc doar cu husa pe care am primit-o destul de repede din partea magazinului ContaktShop.ro.

ContaktShop.ro este un magazin ideal pentru toti cei care doresc sa faca un upgrade la gadget-urile lor, deorarece magaziul ofera o mare varietate de accesorii. De la cabluri de date sau cabluri pentru incarcator, pana la folii de protectie pentru display. Toate acestea sunt accesorii de care niciun posesor de smartphone nu se poate lipsi. Chiar si posesorii de tablete pot sa gaseasca produse utile pe site-ul magazinului, deoarece ContaktShop ofera o gama de huse si carduri de memorie pentru a imbunatati capacitatea de stocare a datelor.

Consider ca aceste gadget-uri nu trebuie sa lipseasca din colectia niciunui pasionat de tehnologie, deoarece pe termen lung pot aduce doar beneficii. Protectia telefonului este o prioritate, mai ales cand ai in buzunar un dispozitiv de 1000 de euro, o husa de 20 de lei este un pret prea mic in schimbul sigurantei!

ContaktShop aduce clientilor cele mai inteligente accesorii gsm pentru a prelungi perioda de utilizare a acestora!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*