Seria X5 de la Allview- experiențe și funcționalități de Android 9 și 10

Terminalele seriei X5 de la Allview, integrează funcționalități de top, din Android 9 și Android 10.

Dark UI, screen recorder, super screenshot, navigare tip Swipe, Face ID sunt doar câteva dintre funcționalitățile seriei X5, perfect adaptate nevoilor utilizatorilor.

Dark UI, în tendințe

Modul Dark UI este prezent pe telefoanele seriei X5, înglobând astfel tendințele estetice ale anului 2019, alături de modul inteligent de economisire a energiei. Dark UI este ușor de setat de utlizator din panoul System Administrator.

Screen recorder și super screenshot

Funcția screen recorder, gândită pentru Android 10, este deja prezentă pe telefoanele seriei X5 de la Allview. Screen recorder-ul memorează o serie de pași realizați în meniul acestuia pentru a îi reproduce utilizatorului oricând dorește acesta. Înregistrarea este realizată cu sunet, fiind cu atât mai utilă pentru cel care o folosește. Funcția este extrem de accesată de gamerii care doresc să realizeze înregistrarea jocului și a progresului lor pentru a uploada ulterior clipul în YouTube.

O altă opțiune interesantă este funcția super screenshot, integrată sub o nouă formă și pe Android 9. În cazul seriei X5, utilizatorul poate selecta zona pe care o dorește dintr-o pagină de internet, făcând screenshot doar acestei secțiuni.

Swipe, pentru navigare rapidă

Cu UI 3.0 și gesturi swipe, utilizatorului i se oferă ergonomie în utilizarea sistemului, acesta putând cu un singur deget, indiferent de zona de pe ecran, să acceseze funcțiile preferate ale telefonului. În plus, acesta poate ascunde “butoanele” de pe display, mărind suprafața de vizualizare din ecran cu aproape 6%.

Notificări inteligente

Terminalele seriei X5 de la Allview dispun de un sistem inteligent de notificări, care, printre altele, avertizează legat de aplicațiile lăsate deschise care consumă resurse. Același sistem închide automat aplicații precum lanterna, când detectează că aceasta nu mai este folosită, economisind bateria telefonului.

Deep Face ID

Tehnologia Deep Face ID, ce va fi integrată nativ în Android 10, conturează o hartă 3D detaliată a feței utilizatorului, securizând informațiile personale, la un nivel avansat. Pe lângă Soul X5 Pro, care are cel mai avansat sistem cu 3 senzori, și Soul X5, și Soul X5 Style au un sistem similar de recunoaștere facială, prin procesare bazata pe AI, dovadă Fun Emoji.

6.Economisire inteligentă

Cu funcția “adaptive brightness”, telefoanele din gama X5 de la Allview își adaptează în mod inteligent luminozitatea, în funcție de condițiile și mediul de utilizare, “învățând” să optimizeze lumina de fundal. Utilizatorul are astfel la dispoziție permanent în telefonul său o imagine ajustată contextului, optimizată pentru a vizuliza orice își dorește.

Modul inteligent de economisire este prezent și în cazul bateriei, pentru un consum minim de energie în funcție de aplicațiile utilizate. Battery Saver si Adaptive battery sunt funcțiile care îi garantează utilizatorului o autonomie extinsă, pentru activitățile întregii zile.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*