Inaugurarea primului hub multi fast e-charge din Europa de Est

România trece în fața Croației, Serbiei, Ungariei și Bulgariei!

E charge 0014_resize

Primul hub multi fast e-charge din Europa de Est, a fost înființat pentru mașinile electrice fiind primul punct de încărcare cu 6 stații, dintre care 3 alimentează mașinile în regim rapid (1 h) iar celelalte 3, în regim obișnuit (5-6 h) și astfel România surclasează țări cu pretenții de modernitate, precum Ungaria, Croația sau Serbia.

2

Acest hub este situat pe Strada Barbu Vacărescu 120-144 din București, în parcarea magazinului Kaufland iar hub-ul este pus la dispoziția doritorilor în mod gratuit, indiferent dacă ești sau nu client Kaufland.

E charge 0019_resize

,,Misiunea noastră este să demonstrăm că nu este complicat să acționezi cu grijă fată de mediul inconjurător. Susținem proiectul din dorința de a încuraja utilizarea mașinilor electrice, ca modalitate de deplasare eco. Nu este prima noastră initiativă în acest sens[…] Credem că, prin toate aceste eforturi, vom inspira tot mai mulți oameni să fie eco.”, a declarat Valer Hancas, Director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România, pe 25 octombrie 2018, la inaugurarea de către Kaufland România în parteneriat cu Renovatio Group, a primului hub multi-fast e-charge din Europa de Est.

3

Unul dintre cei care au luat parte la acest eveniment, a fost si pilotul Sorin Ghișoi, fiind însoțit de francezul Marc Areny, care a realizat conversia primei mașini electrice de curse din România. Ei au făcut câteva demonstrații de măiestrie în ale condusului sportiv și au prezentat celor interesați mașina electrică special preparată pentru competiții de viteză, in aplauzele publicului.

1

Așadar, dacă te bate gândul să îngroși și tu rândurile celor 1000 de proprietari de mașini electrice din România, e bine de știut că poți primi din partea Statului 10.000 euro la achiziționarea unui automobil electric.

4.caravana

Astfel, viitorul se arată tot mai promițător, mai ales că energia folosită de aceste automobile electrice provine, în proporție de 95%, din surse regenerabile.

E charge 0006_resize

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*