Y și M, AllBook-urile care îți schimbă perspectiva

imagine comunicat

25.10.2018 – Brandul Allview lansează două noi modele de AllBook-uri, Y și M, dedicate utilizatorilor aflați în permanentă mișcare.

Cu noile device-uri, biroul tău poate fi oriunde: într-o clădire modernă din centrul orașului, acasă, la cafeneaua din colțul străzii sau lângă piscina unui hotel. Oricare ar fi decorul, vei avea la îndemână instrumentul potrivit pentru a accesa informațiile de care ai nevoie.

Perfect adaptate nevoilor tale

AllBook Y te va uimi prin versalitate, design-ul flip&fold oferindu-ți posibilitatea de a îl transforma pe loc, prin rotirea la 360 de grade, în notebook, laptop sau tabletă. Ideal pentru mobilitate sporită este și AllBook M, prin dimensiunile sale compacte și greutatea de doar 1240g.

Elegante și puternice

Cu sistemul de operare Windows 10, Home Edition, vei avea la îndemână o interfață prietenoasă și intuitivă și vei putea delimita spațiul personal de cel profesional prin crearea de conturi diferite.

AllBook Y și M dispun de memorii Flash de 64GB și RAM de 4GB DDR3. Acestora li se adaugă mai multe opțiuni de memorie SSD, de 120GB sau 250GB, astfel încât vei putea stoca fără griji toate informațiile și aplicațiile de care ai nevoie.

AllBook-urile dispun de un procesor Intel Celeron Dual-Core N3350, cu frecvență nominală de 1.1GHz și frecvență burst de 2.3 GHz, oferindu-ți putere de procesare sporită.

Descoperă Allbook Y https://www.allview.ro/allbooky/  și Allbook M https://www.allview.ro/allbookm/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*