[Editorial] Solutionarea dilemei sănătății digitale: Viziunea Samsung pentru o Platformă de Sănătate Inteligentă

Dr. Hon Pak, Vicepreședinte și Șef al Echipei de Sănătate Digitală, MX Business în cadrul Samsung Electronics

Astăzi, mai mult ca niciodată, oamenii își stabilesc propriile lor obiective de bunăstare. De la dorința de a rămâne în formă sau de a câștiga masă musculară, până la a avea un somn mai bun sau rezolvarea problemelor de sănătate fizică și mentală personale sau ale familiei, obiectivele fiecăruia pentru o sănătate mai bună sunt diferite. Dar un lucru este comun: gestionarea zilnică și drumul către aceste obiective pot fi complicate și provocatoare.

De aceea, la Samsung, lucrăm pentru a împuternici mai mulți oameni să-și gestioneze sănătatea lor și a celor pe care îi iubesc – în propriul lor mod, printr-o abordare comprehensivă, dar simplificată, a bunăstării de zi cu zi. Viziunea noastră este să îmbunătățim sănătatea miliardelor de oameni prin ceea ce înseamnă conectivitate inteligentă, prin dispozitivele și serviciile noastre.

Bunăstare la îndemână datorită datelor despre sănătate

Una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă industria sănătății în prezent este fragmentarea datelor și faptul că acestea nu sunt într-un sistem unitar. Samsung are o poziție unică pentru a aborda această problemă, având unul dintre cele mai ample și mai variate ecosisteme de dispozitive conectate. Acum, cu Samsung Health, conectăm diferite dispozitive și soluții partenere într-o platformă unitară, facilitând urmărirea indicilor de sănătate pe un dispozitiv purtabil Galaxy.

Prin colectarea datelor folosind tehnologia avansată a senzorilor, veți obține o înțelegere mai profundă și mai cuprinzătoare a sănătății dvs., cu insights îmbunătățite și integrarea datelor de sănătate de la terțe părți. Și, ca întotdeauna, datele dvs. personale pe dispozitivele Galaxy rămân securizate datorită platformei Samsung Knox.

Transformând datele în insight-uri semnificative cu puterea transformatoare a AI-ului

Ca în orice model de date eficient, modul în care valorificați informațiile este esențial. În această nouă eră mobilă a inteligenței artificiale, Samsung se concentrează să rămână lider în ceea ce înseamnă maximizarea informațiilor. Cu ajutorul inteligenței artificiale, cea mai transformatoare tehnologie a secolului, utilizatorii vor primi insight-uri mai personalizate și experiențe de sănătate adaptate prin intermediul setului extensiv de date globale al Samsung Health, provenind de la cei 64 de milioane de utilizatori activi lunar. Și, deși călătoria către bunăstare a fiecărui utilizator este unică, credem că toate încep în același mod – prin obținerea unei înțelegeri mai profunde a sănătății fiecăruia, prin intermediul unor insight-uri mai cuprinzătoare, care acoperă cel mai lung interval de timp posibil.

De aceea, am continuat să dezvoltăm un portofoliu de instrumente care ajută la monitorizarea sănătății utilizatorilor în mod convenabil, continuu și precis. Această abordare prinde viață în portofoliul nostru de dispozitive purtabile cu caracteristici precum My Vitality Score[1] și Booster Card[2], combinând mai multe date cu analize inteligente noi pentru a oferi îndrumări chiar mai personalizate și acționabile zi și noapte.

Totul începe cu un somn bun

Cu date mai multe, utilizatorii vor primi chiar mai multe informații pentru soluții complete de prevenție a sănătății, începând cu somnul. Am dezvoltat o serie de caracteristici care oferă utilizatorilor o înțelegere mai profundă a calității somnului și a altor aspecte ale sănătății lor în timpul somnului. De exemplu, funcția care detectează apneea în somn, care recent a primit aprobarea De Novo de la FDA din SUA, va detecta semnele apneei de somn obstructive moderate până la severe – o afecțiune medicală cronică adesea nedepistată și netratată – astfel încât utilizatorii pot merge ulterior la medic pentru evaluarea situației lor.

Acesta este doar începutul. Lucrăm cu parteneri pentru a conecta aceste capacități la soluții și servicii reale care extind accesul la îngrijirea medicală în propria locuință. De exemplu, puteți crea un mediu de somn optim cu o saltea inteligentă care poate ajusta temperaturile ideale de odihnă.

Viitorul bunăstării este aici

Samsung știe că înțelegerea profundă a sănătății personale poate aduce beneficii semnificative de lungă durată pentru utilizatorii noștri. În timp ce transformăm viziunea noastră de a oferi utilizatorilor o abordare cuprinzătoare, dar simplificată, a bunăstării de zi cu zi, realizăm că alegerea este un factor crucial. Obținerea informațiilor precise, detaliate și avansate despre condițiile personale de sănătate este fundamentul care ajută la implementarea schimbărilor.

Dispozitivele mobile vor deveni punctul principal de acces pentru inteligența artificială, iar prin intermediul Samsung Galaxy – portofoliul nostru larg și cuprinzător de produse, moștenirea inovației și filozofia colaborării deschise – suntem bine poziționați pentru a accelera expansiunea globală a acesteia. De aceea, suntem încântați să introducem Samsung Galaxy Ring mai târziu în acest an – aducând inovațiile acumulate de Samsung în acest mic device, creat pentru o purtare confortabilă 24/7. Ca o nouă adiție la portofoliul nostru de dispozitive purtabile, Galaxy Ring le va oferi utilizatorilor o modalitate complet nouă de a accesa bunăstarea de zi cu zi, dându-le acces la insight-uri valoroase, precum și mai multe modalități de a se înțelege pe ei înșiși, atât ziua, cât și noaptea. Cu Galaxy Ring, utilizatorii vor avea o experiență de neegalat în fiecare etapă a călătoriei lor de bunăstare, toate acestea fiind livrate în conformitate cu viziunea mai largă a Samsung pentru o platformă digitală de bunăstare mai conectată și mai integrată.

Samsung va continua să îmbunătățească și să extindă experiențele Galaxy AI în toate categoriile noastre de produse și colaborări, pentru a aduce experiențe mobile care depășesc imaginația. Lansarea Galaxy Ring este doar una dintre inițiativele Samsung care exemplifică acest lucru și își îndeplinește viziunea de a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea a miliarde de oameni, începând acasă, cu tine. Prin puterea inteligenței, a parteneriatelor și a tehnologiei avansate, ajutăm mai multe persoane să se cunoască mai bine și să facă schimbări mici, dar cu impact mare, în fiecare zi. Cu aceasta, cu puterea Galaxy AI și multe alte soluții și actualizări interesante în domeniul sănătății și bunăstării pe care le avem în plan, abia așteptăm să vedeți ce avem pregătit.

[1] My Vitality Score va fi disponibil pe Samsung Health în cursul anului 2024. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, operator sau dispozitiv purtabil. Funcțiile sunt destinate exclusiv scopurilor generale de bunăstare și fitness. Măsurătorile sunt destinate doar referinței personale. Vă rugăm să consultați un profesionist medical pentru sfaturi.

[2] Booster Card va fi disponibil pe Samsung Health în cursul anului 2024. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, operator sau dispozitiv purtabil.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*