AXIS XFQ1656 – camera IP certificata la nivel global pentru utilizarea in zonele periculoase

Bucuresti, 19 October 2023 – Axis Communications, lider al pietei globale de supraveghere video, a anuntat lansarea unei camere cu protectie impotriva exploziilor, conceputa si certificata pentru utilizarea in mediile incadrate in Zona 1*. AXIS XFQ1656 are preinstalat un sistem de analiza performant care poate sa detecteze, de exemplu, daca persoanele dintr-o anumita zona poarta sau nu casca de protectie, oferind multe beneficii pentru aplicatiile de protectia muncii si eficienta operationala.

Camera este certificata la nivel global pentru utilizarea in zonele periculoase (certificare de clasa I/II/III Divizia 1, Zona 1,21, IIC, IIIC si Ex I Mb), foloseste un senzor de 4 MP, 1/1,8”, oferind un nivel excelent de sensibilitate la lumina si o calitate superioara a imaginii. Sistemul de analiza a alarmelor de fum preinstalat permite monitorizarea oricaror medii inflamabile, iar aditional, cu ajutorul AXIS Object Analytics, camera poate detecta prezenta persoanelor in zonele restrictionate, asigurand conformitatea cu reglementarile in materie de siguranta.

XFQ1656 include o unitate de procesare cu invatare profunda, putand analiza mai multe date ca oricand – la marginea retelei. De asemenea, poate fi integrata in mod facil cu sistemele de monitorizare a productiei si control industrial.

Caracteristicile principale:

  • Certificari la nivel mondial pentru zonele periculoase;
  • Nivel excelent de sensibilitate la lumina;
  • Sistem avansat de analiza preinstalat;
  • Adecvata pentru instalare in orice locatie din lume;
  • Axis Edge Vault.

Aceasta camera robusta cu certificare IP66/67/68 include Axis Edge Vault, platforma hardware de securitate cibernetica ce garanteaza integritatea dispozitivului si protejeaza impotriva accesului neautorizat. In plus, se poate instala cu usurinta in orice locatie din lume, datorita optiunilor multiple de alimentare si conectare la retea. Camera va fi disponibila prin intermediul retelelor de distributie Axis in trimestrul al treilea al anului 2023.

Aflati mai multe informatii despre AXIS XFQ1656 Explosion-Protected Camera.

Despre Axis Communications

Axis ajuta la construirea unei lumi mai inteligente si mai sigure prin crearea de solutii care imbunatatesc securitatea si performanta afacerii. Ca producator de tehnologie de retea si lider in industria de profil, Axis ofera solutii in domeniul supravegherii video, controlul accesului, interfoanelor si sistemelor audio. Aceste solutii sunt puse in valoare prin adaugarea de aplicatii inteligente de analiza si sunt sustinute prin cursuri de instruire de inalta calitate.

Compania Axis are in jur de 4000 de angajati dedicati, in mai mult de 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din domeniul tehnologiei si integrarii de sistem din intreaga lume pentru a le furniza clientilor solutii de cea mai buna calitate. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 si are sediul in orasul Lund. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

*O zona periculoasa din Zona 1 este clasificata ca un loc in care o atmosfera exploziva este probabil sa apara.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*