Winner numește un nou CEO și schimbă strategia de dezvoltare, mizând pe digital

București, 17 octombrie 2023: Winner numește un nou CEO și schimbă strategia de dezvoltare, mizând pe digital. Reorientarea direcției de business susține obiectivul companiei de a fi alături de jucători prin îmbunătățirea experienței în mediul digital și stimularea adopției inteligenței artificiale.

Pasionat de tehnologie și cu o experiență vastă în leadership, ocupând anterior funcții de conducere pentru Fortuna Entertainment Group, Ladbrokes Coral Group și Playtech, Nicklas Zajdel, noul CEO Winner, va coordona strategia de dezvoltare a companiei și va numi viitoarea echipă de conducere.

,,Winner are un produs excelent, fondatori inspirați și o echipă competentă și pasionată, cu un potențial enorm. Sunt onorat să mă alătur Winner în calitate de CEO și să-mi folosesc experiența pentru a contribui la excelența operațională și la construirea unui brand puternic. Pe măsură ce tehnologia continuă să se dezvolte într-un ritm accelerat, industria jocurilor de noroc se transformă în moduri care nu ar fi fost posibile cu câteva decenii în urmă. În calitate de actor important pe piață, ne dorim să inovăm în mediul online unde vedem cel mai mare potențial de creștere în viitor și să urcăm în top 3 al industriei, pe termen mediu.  Astfel că decizia de a ne digitaliza toată activitatea a venit ca un pas firesc. Suntem alături de jucători în acest proces prin politici de securitate îmbunătățite și prin sistemele noastre, bazate pe machine learning, care facilitează un mediu prietenos și corect de joc, a declarat  Nicklas Zajdel, noul CEO Winner.

Winner își adaptează strategia de business la noile condiții fiscale din industria de retail și își orientează resursele către dezvoltarea online sustenabilă. Compania va transfera o parte importantă din cele 348 de agenții pe care le are în România către alți operatori care continuă să activeze în retail. Tendința de creștere a timpului petrecut online de către români – peste 5 ore pe zi, potrivit ultimelor date SNA – atât pentru muncă, cât și pentru divertisment, determină Winner să își consolideze prezența în mediul digital. Astfel, compania își propune să ofere jucătorilor o protecție sporită, precum și produse și servicii de joc inovatoare și unice.

Implicarea socială, respectiv încurajarea unui comportament de joc responsabil este obiectivul de lungă durată al companiei, fapt care a accelerat decizia de a migra în digital. Winner continuă angajamentul de a revoluționa piața din România, asigurând o experiență completă de divertisment. Astfel, prin toate produsele, bazate pe tehnologie de ultimă generație, care se vor lansa în perioada următoare, Winner țintește către cel mai bun ecosistem de gamification pe care îl poate oferi o companie jucătorilor din România. Un exemplu relevant este Winner Fun, un joc gratuit dezvoltat în parteneriat cu Newton, în care utilizatorii adună puncte pe care le pot converti, ulterior, în bani. Jucătorii vor beneficia, în continuare, de metode de depunere și retragere de numerar facile, prin parteneriatul cu SelfPay and OKTO, dar și de alte noi metode de tranzacționare. În același timp, avantajul competitiv al companiei se bazează pe încurajarea unui comportament responsabil prin dezvoltarea unor jocuri cu funcționalități unice în România.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*