Sportisimo deschide un nou magazin în Craiova

Sportisimo inaugurează al doilea magazin din Craiova și cel de-al 54-lea din România. Noul magazin este situat în Promenada Craiova și se întinde pe o suprafață de 782 mp.

Cu ocazia inaugurării magazinului din Promenada Craiova situat pe Calea Severinului, numărul 61, vizitatorii Sportisimo se pot bucura de o promoție specială de 10% reducere aplicată la toate articolele disponibile din noul magazin, în perioada 05 – 08 octombrie. Clienții sunt așteptați să descopere numeroase produse sportive, la prețuri accesibile, de la o varietate de branduri recunoscute la nivel internațional, precum Adidas, Nike, Puma, Columbia etc.

„Suntem bucuroși că prin intermediul celui de-al doilea magazin deschis la Craiova, putem să deservim și mai bine locuitorii din oraș și împrejurimi. Mai mult, prin deschiderea unei noi locații, consolidăm relația cu comunitatea din Craiova, un oraș unde avem deja un parteneriat cu tradiție cu echipa de fotbal de la Universitatea Craiova. În colaborare cu marca Puma, suntem furnizorul oficial de echipamente al clubului UC și al echipei de juniori. De asemenea, în magazinele locale din Craiova și în e-shop, avem disponibile produse UCV pentru fanii clubului” – declară Petru Andronic, Country Manager Sportisimo România.

Sportisimo își continuă misiunea de a încuraja sportul în toată țara și de a livra articole și echipamente sportive de la o gamă largă de brand-uri globale, la prețuri accesibile.

Noul magazin din Craiova este al șaselea magazin Sportisimo deschis de la începutul anului 2023. Restul magazinelor inaugurate în acest an au fost lansate la Câmpulung, Alba Iulia, București Vitantis, Brașov, Vaslui și Craiova. Până la finalul anului, Sportisimo are în plan să mai deschidă un nou magazin și la Timișoara.

Odată cu expansiunea pe piața locală, Sportisimo creează noi oportunități pentru forța de muncă din România. În prezent, numărul total de angajați ai companiei se ridică la 445 de persoane.

Despre Sportisimo

Sportisimo, prezent de șapte ani în România, deține 54 de magazine pe piața locală și un shop online. Retailerul are colaborări directe cu brandurile internaționale, ceea ce îi oferă avantajul de a avea o gamă variată de produse de cea mai bună calitate la prețuri competitive. Sportisimo a început ca o mică afacere de familie, în 1999, iar în prezent deține cea mai variată gamă de echipamente sportive pe piața comercială din Cehia și Slovacia. Pe lângă e-shop, momentan compania are peste 200 de magazine în Europa, în Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria și Croația.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*