BenQ anunţă noile sale proiectoare de gaming din seria X

Noile modele X3100i și X500i, oferă performanțe excelente, rezoluție 4K și input lag redus

București, România – 26 septembrie 2023 – BenQ, liderul mondial în materie de proiectoare DLP 4K și brand inovator în domeniul dispozitivelor digitale pentru lifestyle, a lansat în Europa două noi proiectoare inteligente 4K HDR destinate gaming-ul pe consolă, fiecare optimizat pentru a imersa jucătorii în detalii audio și video captivante.

Având ca predecesor pe BenQ X3000i, cel mai popular proiector de gaming din 2022, noile modele X3100i și X500i combină tehnologiile HDR-PRO, CinematicColor și CinematicSound, pentru a oferi experiențe de joc fără egal, cu un nivel al detaliilor mult mai mare.

Noile noastre proiectoare de gaming din seria X revoluționează piața jocurilor pe ecrane de proiecție, oferind performanțe audiovizuale 4K HDR autentice și un input lag redus, fiind platforma de percepție supremă pentru jocurile AAA în diferite configuraţii”, a declarat Conway Lee, președintele BenQ Corporation. “Modelul emblematic X3100i creează o cameră de gaming fără compromisuri, în timp ce X500i transformă orice cameră mică într-o zonă de gaming.

În centrul seriei X se află noua tehnologie inovatoare BenQ de rafinare a detaliilor, care oferă experiențe de joc captivante, pline de detalii și realism. Rezoluția ultra-înaltă True 4K HDR cu 8,3 milioane de pixeli completează tehnologia proprietară HDR-PRO, utilizând tehnicile de cartografiere a tonurilor SSI Dynamic Black și HDR pentru a produce un contrast vibrant și umbre realiste, dezvăluind detalii complexe chiar și la setări slabe de luminozitate. Tehnologia BenQ CinematicColor valorifică luminozitatea 4LED ridicată și volumul de culoare pentru o redare spectaculoasă a culorilor, cu o acoperire foarte largă a gamei de culori de până la 100% DCI-P3.

Reglat cu precizie pentru a imersa gamerii în lumea jocurilor, BenQ CinematicSound oferă un sunet direcțional datorită designului inovator de plasare simetrică a driverelor treVolo. Livrate fără întârziere prin cel mai mic input lag din lume, de numai 4,16 ms*, imaginile și sunetul din seria BenQ X permite jucătorilor să perceapă și să reacționeze instantaneu pentru a obţine victorii absolute.

*X3100i Suportă 4,2ms@240Hz / 8,33ms@120Hz pentru 1080p / 16,9ms@60Hz pentru 4K&2K. Pentru a minimiza timpul de răspuns, setați reglajele digitale (cum ar fi keystone, overscan etc.) la 0.

Perfect adaptate pentru orice joc, proiectoarele de gaming din seria BenQ X oferă o personalizare perfectă cu moduri de gaming precum Shooter, Sport, Racing, sau un mod Auto care detectează și optimizează automat imaginea în funcție de conținutul afișat. De asemenea, există și un mod SettingXChange util la crearea unor setări de culori prestabilite, precum şi o ţință de tip crosshair pentru o precizie mai bună în jocurile FPS.

În plus, noile proiectoare rulează Android TV certificat Google, au Netflix integrat si oferă o lume a divertismentului fără limite. Android TV include aplicații de streaming, filme, emisiuni, evenimente sportive și chiar mai multe jocuri, cu suport eARC și S/PDIF pentru transmiterea audio originală la rezoluție completă către un sistem audio extern. Proiectoarele din seria X au fost concepute pentru a fi instalate ușor, având zoom digital, keystone 2D și verical lens shift*.

*Vertical lens shift doar pe X3100i.

Aflați mai multe detalii accesând următorul link: https://www.benq.eu/en-eu/projector.html

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*