Se deschide un nou Magazin ENZO BERTINI în Promenada Mall Craiova

Craiova, 4 octombrie 2023 – ENZO BERTINI, un renumit multibrand shoe store, este încântat să anunțe inaugurarea noului său magazin în Promenada Mall Craiova, începând cu data de 5 octombrie 2023.

Colectiile disponibile in Enzo Bertini Bertini tin cont de criterii precum confort, design, calitate si recognosciabilitate.

“Affordable luxury”este un alt criteriu important in selectarea brandurilor; clientii Enzo Bertini putandu-se, astfel, bucura de produse extrem de atractive, confortabile, de noutati in materie de design, toate, in acelasi timp, la un pret accesibil.

WhatsApp Image 2023-10-04 at 11.50.27 (1)

Colectiile propuse in cadrul magazinelor Enzo Bertini: PREMIATA, CALVIN KLEIN, JOHN RICHMOND, CONVERSE, GUESS, GANT, UGG, VALENTINO, STEVE MADDEN, TOMMY HILFIGER, ENZO BERTINI sau KARL LAGERFELD, reusesc sa integreze cu succes, atat cele mai actuale tendinte in materie de design  cat si o extrema  atentie acordata detaliilor si constructiilor. Consecinta sine qua non, colectia magazinelor Enzo Bertini, dezvaluie un univers versatil, adaptabil unor stiluri personale multiple,  fun, real si, mai ales,  autentic.

WhatsApp Image 2023-10-04 at 15.24.18 (2)

Colecția de încălțăminte poate fi vizualizată pe https://www.enzobertini.ro/.

Amplasat pe o suprafață generoasă de 140 mp, noul magazin ENZO BERTINI din Promenada Mall Craiova se distinge printr-un design interior de excepție, unde rafinamentul și eleganța sunt cuvintele cheie. O atenție meticuloasă la detalii a fost acordată în fiecare colț al magazinului, reflectându-se în alegerile de design, iluminat și modul de amplasare al produselor. Investițiile consistente, de aproximativ 150.000 euro, în amenajare subliniază angajamentul brandului pentru crearea unui spațiu care să îmbine estetica cu funcționalitatea. Completat de un stoc de marfă evaluat la peste 300.000 euro, magazinul promite să ofere clienților o experiență de cumpărături premium, unde calitatea produselor se îmbină armonios cu atmosfera primitoare și serviciile de top. Acesta nu este doar un simplu spațiu comercial, ci o destinație în sine pentru pasionații de modă și eleganță.

WhatsApp Image 2023-10-04 at 11.50.25 (5)

Noul spațiu din Craiova reprezintă cel de-al nouălea magazin ENZO BERTINI, alăturându-se celorlalte locații din București (Băneasa Shopping City, Promenada Mall, Sun Plaza și Afi Cotroceni), Cluj Napoca, Brașov, Oradea și Iași.

Viziunea noastră pentru rețeaua Enzo Bertini merge mai departe decât recenta noastră inaugurare. Privind spre viitor, suntem entuziasmați să anunțăm că al zecelea magazin Enzo Bertini va fi lansat în extinderea mall-ului Arena Mall din Bacău, odată ce această nouă etapă a proiectului va fi completată.

“Decizia de a deschide acest multibrand high-class in Promenada Mall Craiova vine, in special,  datorita parteneriatului foarte bun pe care il avem cu Proprietarul mall-ului, locatiei ultracentrale din mall si, nu in ultimul rand, observam ca foarte multi clienti se orienteaza catre branduri de renume, atunci cand iau decizia de cumparare.

WhatsApp Image 2023-10-04 at 11.50.25 (4)

Benvenuti este una dintre cele mai solide Companii din retailul romanesc si – cu toate ca ultimii ani au fost dificili, datorita pandemiei – noi am reusit sa trecem peste toate aceste greutati si vedem anul 2023 ca fiind unul foarte bun. Vom continua dezvoltarea retelei noastre, in mod echilibrat, asa cum am facut-o si pana acum, atat cu brandul Enzo Bertini, in locatii premium, cat si cu brandul Benvenuti.”

 Adrian Câzu – Development & Retail Manager BENVENUTI & ENZO BERTINI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*