Au mai rămas doar 4 zile de precomandă pentru noile telefoane pliabile din seria Galaxy Z de la Samsung Electronics

A cincea generație de telefoane pliabile Samsung – Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5, precum și noile Galaxy Watch6 și Galaxy Tab S9 sunt disponibile pentru precomandă până pe 10 august inclusiv. Aceste dispozitive inovatoare redefinesc experiența de utilizare a unui smartphone pentru consumatori și le oferă posibilitatea să își exprime personalitatea în moduri unice.

Galaxy Z Flip5 impresionează cu noul său ecran frontal Flex, cu o dimensiune de aproape 4 ori mai mare decât generația anterioară și opțiuni extinse de personalizare, precum accesul rapid la informații utile direct de pe ecranul frontal. Camera Flex permite realizarea de selfie-uri de înaltă calitate din unghiuri creative, iar îmbunătățirile AI fac posibilă realizarea de fotografii la calitate cât mai bună chiar și în condiții de lumină scăzută.

Galaxy Z Fold5 oferă o experiență captivantă în materie de productivitate și divertisment, în special datorită ecranului său principal de 7,6 inci. Cu S Pen Fold Edition, utilizatorii se pot bucura de capabilități suplimentare de multitasking, printre care și realizarea de adnotări în timp real. Iar cu funcționalitățile îmbunătățite ale Taskbar-ului și drag & drop, utilizatorii pot comuta rapid între aplicații și pot transfera conținut între ecrane.

Reamintim oferta de precomandă pentru Galaxy Z Fold5:

  • Mai mult spațiu pentru amintiri cu 512GB la preț de 256GB sau upgrade la 1TB cu doar 600 lei în plus față de prețul inițial pentru varianta de 512GB.
  • Utilizatorii care oferă la schimb un telefon, tabletă sau smartwatch mai vechi vor primi 750 lei extra, instant, în plus față de valoarea device-ului vechi.
  • Dacă nu au un dispozitiv de dat la schimb, vor primi un voucher de 750 de lei pentru achiziții ulterioare pe Samsung.com.
  • Opțiuni flexibile de plată: până la 24 de rate cu dobândă 0 prin TBI Bank.

Reamintim ofertă de precomandă pentru Galaxy Z Flip5:

  • Dublarea instantă a capacității de stocare: 512GB la același preț ca 256GB.
  • 500 lei extra dacă utilizatorii aduc la schimb device-ul lor actual, prin programul Samsung Trade-in.
  • Dacă nu au un dispozitiv de dat la schimb, vor primi un voucher de 500 de lei pentru achiziții ulterioare pe Samsung.com.
  • Primesc înapoi 5% din valoarea produsului în Puncte Samsung Rewards.

Utilizatorii interesați să beneficieze de întregul ecosistem Galaxy pot alege să achiziționeze o tabletă din noua serie Galaxy Tab S9, concepută pentru productivitate, împreună cu un ceas din seria Galaxy Watch6, ideal pentru monitorizarea sănătății.

Mai multe informații despre noile smartphone-uri găsiți aici și aici, despre Galaxy TabS9 aici, iar despre Galaxy Watch6 aici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*