Melitax-Grup si Axis Communications: Parteneriat pentru securitate nationala in Republica Moldova

Bucuresti, 25 July 2023 – Compania Melitax-Grup, lider in importul si distribuirea echipamentelor fiscale si de securitate pe piata din Republica Moldova, anunta ca a devenit partener autorizat strategic pentru Axis Communications, companie suedeza cu experienta de peste 40 de ani in domeniul securitatii si comunicatiilor IP, recunoscuta pentru inventia primei camere video IP. Impreuna, cele doua companii vor colabora pentru a implementa solutii avansate de securitate pentru industria retail, sectorul bancar, infrastructura critica guvernamentala si transportul din Republica Moldova.

Un prim pas important in aceasta colaborare a fost organizarea de sesiuni de comunicare si training specializate pentru autoritatile relevante din Republica Moldova, cu sprijinul Axis Communications prin programul Axis Academy. Aceste sesiuni interactive si instructive au abordat subiecte precum monitorizarea video, solutii de securitate bazate pe sisteme IP, solutii de avertizare audio profesioniste, detectie proactiva antiincendiu, solutii de management trafic si utilizarea metadatelor in mod eficient. Scopul sesiunilor a fost de a impartasi cele mai recente tehnologii si cele mai bune practici in domeniul securitatii, sprijinind astfel autoritatile in dezvoltarea capacitatilor lor de protectie si reactie rapida. Sistemele avansate de monitorizare video si solutiile integrate de securitate IP au rolul esential de a identifica rapid situatii potential periculoase si de a oferi un raspuns eficient in timp real.

Dl. Ion Zmeu, director comercial in cadrul Melitax-Grup, a declarat: “Acest parteneriat demonstreaza angajamentul nostru comun pentru crearea unui mediu sigur si protejat pentru comunitate si pentru furnizarea de solutii de securitate avansate, contribuind astfel la dezvoltarea infrastructurii de securitate in Republica Moldova.”

Recunoasterea Melitax-Grup ca partener autorizat Axis Communications in Republica Moldova reprezinta o combinatie perfecta intre experienta si know-how-ul celor doua companii, avand un impact semnificativ in crearea si promovarea solutiilor inovatoare de securitate tehnologica in Republica Moldova. Aceasta colaborare va consolida eforturile de a asigura un viitor mai sigur si mai protejat pentru toti cetatenii.

Suntem deosebit de incantati de parteneriatul inceput pe piata din Moldova alaturi de Melitax-Grup, care va asigura inceputul calatoriei catre o lume mai sigura cu tehnologiile Axis Communications. Axis Academy ofera cunostinte, instruire si perspective cuprinzatoare si de inalt profesionalism in domeniul supravegherii video. Prin metodele de invatare si varietatea de cursuri, cu ajutorul Axis Academy vom aduce o si mai mare valoare profesionistilor in securitate pentru a proiecta, instala si configura solutii de supraveghere video inteligente pentru orice noua implementare din Republica Moldova“, a spus Bogdan Gavril, East Europe Regional Training si A&E Lead in cadrul Axis Communications.

Compania Melitax-Grup anunta cu entuziasm parteneriatul strategic cu Axis Communications unul dintre principalii furnizori globali de solutii de securitate si comunicatii IP. Colaborarea dintre cele doua companii are in vedere implementarea sistemelor si solutiilor de securitate nationala si oferirea de solutii tehnologice avansate pentru diferite industrii.

Despre Melitax-Grup

Compania Melitax-Grup a fost fondata in 2006, fiind unul dintre liderii din Republica Moldova in importul si distribuirea a echipamentelor fiscale si de securitate. Ofera solutii complete pentru Retail, HoReCa, Banking si Logistica.

Scopul companiei Melitax-Grup este de a oferi clientilor sai produse si servicii de calitate inalta la un pret accesibil, care sa usureze procesul de lucru al fiecarui utilizator de pe intreg teritoriul Republicii Moldova.

Despre Axis Communications

Axis ajuta la construirea unei lumi mai inteligente si mai sigure prin crearea de solutii care imbunatatesc securitatea si performanta afacerii. Ca producator de tehnologie de retea si lider in industria de profil, Axis ofera solutii in domeniul supravegherii video, controlul accesului, interfoanelor si sistemelor audio. Aceste solutii sunt puse in valoare prin adaugarea de aplicatii inteligente de analiza si sunt sustinute prin cursuri de instruire de inalta calitate.

Compania Axis are in jur de 4000 de angajati dedicati, in mai mult de 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din domeniul tehnologiei si integrarii de sistem din intreaga lume pentru a le furniza clientilor solutii de cea mai buna calitate. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 si are sediul in orasul Lund. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*