Automatizarea Prestashop, Solutia De Marketing Pentru Comertul Electronic, Acum Disponibila In Romania

PrestaShop-Wall

Automatizarea PrestaShop cu Klaviyo este o soluție dedicată magazinelor online care facilitează automatizarea marketingului, oferind experiențe personalizate pentru cumpărători.

PrestaShop, una dintre cele mai mari trei platforme globale de comerț electronic, și Klaviyo, o soluție de automatizare a marketingului și a datelor clienților, anunță lansarea Automatizării PrestaShop cu Klaviyo la nivel global, inclusiv în România. PrestaShop a ales Klaviyo datorită funcționalităților sale avansate și inovatoare, integrării perfecte cu platforma PrestaShop și istoricului solid de susținere a afacerilor prin intermediul automatizării personalizate a marketingului. Astfel, PrestaShop oferă comercianților săi o soluție fiabilă și eficientă care poate îmbunătăți semnificativ strategiile de marketing, generând rezultate de succes.

Având în vedere că peste 70% dintre consumatori așteaptă un serviciu personalizat din partea brandurilor, cererea pentru experiențe adaptate nevoilor fiecărui cumpărător este mare. Automatizarea PrestaShop cu Klaviyo abordează această nevoie, oferind specialiștilor în marketing o unealtă puternică pentru crearea interacțiunilor extrem de personalizate. Prin segmentarea clienților în timp real, fluxurile automate de e-mail predefinite, analiza predictivă și suportul cuprinzător, Automatizarea PrestaShop cu Klaviyo permite comercianților să crească conversiile și veniturile. Ca rezultat, furnizarea de experiențe personalizate ajută la construirea relațiilor pe termen lung cu clienții.

“Considerăm că fiecare antreprenor trebuie să dețină, să controleze și să-și dezvolte propriul magazin online. Cu Automatizarea PrestaShop cu Klaviyo, ridicăm personalizarea și automatizarea marketingului la un nivel superior. Comercianții pot valorifica eficient datele clienților lor, pot automatiza comunicarea personalizată și pot obține rezultate remarcabile în angajament, conversii și venituri”, declară Eric Senechal, Director General al PrestaShop.

Datele arată că 82% dintre specialiștii în marketing folosesc deja e-mailul în strategiile lor de marketing, recunoscând eficacitatea sa în atingerea obiectivelor și implicarea clienților. Automatizarea PrestaShop cu Klaviyo abordează cele mai urgente nevoi ale comercianților, oferindu-le un avantaj competitiv în peisajul comerțului electronic.

Prin integrarea perfectă cu magazinele online și accesul la peste 300 de alte aplica

ții și instrumente, comercianții PrestaShop pot consolida datele clienților și asigura disponibilitatea clienților în timp real. Această bază de date unificată oferă o înțelegere mai profundă a comportamentului cumpărătorilor, permițând campanii de marketing mai țintite, precise și eficiente.

Statisticile arată, de asemenea, că în medie, 70% dintre coșurile de cumpărături online sunt abandonate chiar înainte de finalizarea achizițiilor. Motivele includ navigare casuală (listă de dorințe), planificare prea scumpă, costuri de transport prea mari, coduri de reducere care nu funcționează. Cu Automatizarea PrestaShop cu Klaviyo, comercianții au la dispoziție instrumente automate de marketing pentru a readuce în atenția clienților care și-au abandonat coșurile de cumpărături și pentru a-i încuraja să finalizeze achizițiile.

“Noi căutăm întotdeauna soluții pentru a îmbunătăți viața clienților noștri și suntem încântați să facem parte din grupul select de Esențiale PrestaShop. Construirea de parteneriate solide cu platforme precum PrestaShop permite clienților noștri să-și dezvolte afacerile, facilitând crearea de experiențe personalizate la scară largă”, declară Justin Khaksar, Vicepreședinte Senior Internațional la Klaviyo.

Automatizarea PrestaShop cu Klaviyo se adresează unei game largi de comercianți, de la întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri) la start-up-uri, care caută o soluție completă de sistem de gestionare a conținutului (CMS). Interfața prietenoasă a utilizatorului a fost proiectată astfel încât toți comercianții, indiferent de nivelul lor de cunoștințe digitale, să poată naviga și utiliza platforma în întregul lor potențial.

Principalele caracteristici ale Automatizării PrestaShop cu Klaviyo:

● Segmentare puternică – pentru a trimite conținutul potrivit audienței potrivite, asigurând campanii personalizate.
● O bază de date unificată – pentru centralizarea seturilor de date istorice și în timp real ale clienților, oferind o vedere cuprinzătoare asupra profilurilor, tranzacțiilor și comportamentului clienților.
● Integrări perfecte – pentru conectarea la peste 300 de integrări predefinite, aducând împreună toate sursele de date pentru o strategie de marketing unificată.
● Insight-uri relevante și optimizare – pentru acces la rapoarte predefinite și personalizate, automatizarea testelor A/B și valorificarea referințelor personalizate pentru a lua decizii bazate pe date.
● Experiență pe mai multe canale – pentru coordonarea mesajelor pe mai multe canale, inclusiv e-mail, formulare și remarketing social, în vederea maximizării conversiilor.

Odată cu lansarea Automatizării PrestaShop cu Klaviyo, Klaviyo oferă și integrări îmbunătățite cu versiunile PrestaShop 1.7 și 1.8. Acestea includ funcționalități și caracteristici noi, ajutând comercianții să economisească timp pentru dezvoltarea afacerilor.

Într-un mediu online extrem de competitiv, soluția Automatizării PrestaShop cu Klaviyo deblochează întregul potențial al afacerilor de comerț electronic la nivel mondial, stimulând creșterea veniturilor. Cu operațiuni în România din 2008, PrestaShop a depășit 6.500 de magazine active în România și își propune să-și extindă afacerea la nivel local, având ca obiectiv atingerea a peste 10.000 de magazine active în următorii 3 ani.

Despre PrestaShop

PrestaShop este o companie globală de comerț electronic de top, care deservește clienți în peste 190 de țări. Oferim soluții incluzive, personalizabile, scalabile și bine susținute pentru a permite fiecărui antreprenor să dețină, să controleze și să-și dezvolte propriul magazin online. PrestaShop face parte din MBE Worldwide (mbecorporate.com), o platformă de facilitare a comerțului care include și peste 3.150 de centre de soluții pentru afaceri în 52 de țări. În 2022, MBE și PrestaShop au deblocat împreună comerțul pentru peste 1 milion de clienți de afaceri la nivel mondial. prestashop.com

Despre Klaviyo

Klaviyo este o platformă inteligentă de automatizare a marketingului care facilitează centralizarea și utilizarea fiecărei piese a datelor clienților de către afaceri. Cu Klaviyo, afacerile pot combina datele clienților cu peste 300 de integrări pentru a automatiza comunicările personalizate prin e-mail și SMS, care fac ca clienții să se simtă văzuți. Klaviyo face totul ușor – nu este nevoie să începeți de la zero, să îmbinați mai multe platforme sau să vă bazați pe piețe terțe și rețele de publicitate. De la magazinele mici până la companii consolidate, afacerile inovatoare precum Dermalogica, Living Proof, Citizen Watches și alți peste 110.000 de utilizatori plătitori folosesc Klaviyo pentru a atrage, angaja și păstra clienții – și pentru a crește în proprii termeni. Aflați mai multe la klaviyo.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*