Solutiile KVM over IP dezvoltate de ATEN eficientizeaza lucrul de la distanta

ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, reinventeaza modul prin care companiile pot asigura buna functionare a unui format de lucru remote sau hibrid pentru angajatii sai cu ajutorul solutiei KVM over IP – seria KN. Solutiile dezvoltate de ATEN permit controlul a pana la 64 de computere de catre 4 operatori remote si un operator local. In acelasi timp produsele din seria KN asigura o calitate de 1920×1080 si standardul nivelului 1 de securitate FIPS 140-2.

Restructurarea modului in care oamenii lucreaza la birou, acasa sau alte modele hibride poate fi o provocare pentru companii. De asemenea, operatorii si angajatii trebuie sa asigure buna functionare a unei camere de server, a operatiunilor interne sau a  informatiilor necesare, totul de la distanta. Solutiile ATEN cauta sa rezolve o problema cu care se confrunta clientii, extinzand beneficiile utilizarii unei solutii KVM over IP.

Cu ajutorul seriei KN, ATEN permite clientilor sai sa dezvolte o infrastructura centralizata si sigura, prin care angajatii pot lucra in mod remote sau hibrid cu usurinta la o rezolutie de 1920×1080. Cu ajutorul Panel Array Mode™, operatorii infrastructurii pot supraveghea si gestiona in acelasi timp pana la 64 de surse video, in timp ce angajatii le utilizeaza in timp real. Cu un sistem de monitorizare centralizat, comunicarea dintre angajatii remote poate fi facuta mult mai eficient, iar cu ajutorul unui operator local asistenta de care au nevoie angajatii poate fi oferita mult mai repede.

ATEN KVM Over IP 2

Totodata, functia Virtual Media permite maparea cu medii de stocare pe USB, hard disk si DVD/CD aflate pe serverele de la distanta – permitand administratorilor sa efectueze cu usurinta transferuri de fisiere, sa instaleze aplicatii, sa ruleze actualizari O.S. sau sa efectueze diagnosticari in retea. Astfel, solutiile ATEN pot ajuta la scaderea costurilor de operare si implementare ale unei astfel de infrastructuri, in timp ce asigura clientilor o imbunatatire a modului de lucru remote sau hibrid.

“Pentru o companie de dimensiuni medii sau mari gestionarea unui numar mare de angajati care lucreaza in format remote sau hibrid poate fi o provocare dificila si costisitoare. Solutia KVM over IP, respectiv seriile KN sau KX dezvoltate de ATEN, cauta sa rezolve aceste dificultati si sa imbunatateasca controlul companiei asupra camerelor de servere, comunicarii intre angajati si costurilor de implementare ale unui astfel de sistem. Folosind un singur dispozitiv din seria KN putem perimete accesul pentru 4 operatori remote la un numar maxim de 64 de calculatoare, iar pentru industrii precum IT, supraveghere sau gestionarea datelor aceste solutii sunt cele care ofera posibilitatea reala de a lucra remote. ATEN are ca prioritate dezvoltarea unui sistem fiabil, de incredere si scalabil care sa indeplineasca toate cerintele clientilor nostri”, a declarat Sorin Oprescu, Field Application Engineer pentru ATEN International.

ATEN KVM Over IP 1

ATEN este specializat in solutii flexibile si usor de implementat pentru munca hibrida si la distanta, pentru a asigura productivitatea organizationala in viitor si pentru a satisface nevoile angajatorilor si ale angajatilor. Acestea includ:

  • Solutii de acces la desktop si la distanta pentru o mai mare productivitate, economie de spatiu si ergonomie intr-un peisaj de lucru hibrid in continua evolutie;
  • Solutii pentru sali de sedinte hibride pentru o colaborare si o productivitate imbunatatite in intreprinderi si in educatie;
  • Solutii de livestreaming pentru continut de streaming de nivel profesional, usor de realizat in scopuri educationale, organizationale si de creare de continut.

 

Despre ATEN

Infiintata  in anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT si solutii de administrare. Incluzand solutii KVM, solutii A/V profesionale si solutii inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conecteaza, administreaza si optimizeaza echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educatie, media si transporturi. ATEN detine peste 570 de brevete inregistrate la nivel international si o echipa de cercetare ce asigura un flux constant de solutii inovatoare, de unde rezulta un portofoliu cuprinzator de produse disponibile la nivel mondial. Avand sediul in Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins si are astazi subsidiare in China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India si Romania – cu centre de cercetare in Taiwan, China si Canada. Pentru mai multe informatii despre ATEN, vizitati www.aten.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*