Camere dreptunghiulare compacte si accesibile pentru supraveghere si descurajarea infractiunilor

Axis Communications anunta lansarea unei noi generatii de camere dreptunghiulare, AXIS M11, care ofera imagini de o calitate superioara chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Aceste modele sunt concepute sa actioneze ca factor de descurajare vizibil, ajutand la prevenirea accesului neautorizat si a altor activitati nedorite.

Modelele de interior AXIS M1135 Mk II si AXIS M1137 Mk II dispun de o rezolutie de 2 MP si, respectiv, 5 MP. Cele doua camere de exterior, AXIS M1135-E Mk II si AXIS M1137-E Mk II, sunt montate intr-o carcasa cu clasificare IP66, IK10 si NEMA 4X care le protejeaza impotriva apei, coroziunii, prafului si impactului.

M11

Aceste camere compacte sunt ideale pentru diferite situatii de supraveghere si includ un suport de tip CS pentru obiectivele i-CS cu deplasare motorizata. De asemenea, tehnologiile Axis Lightfinder si Axis Forensic WDR de care dispun ajuta la captarea detaliilor si culorilor reale in conditii de luminozitate redusa sau semi-intuneric. Cele doua modele de interior incorporeaza un microfon si un sistem de inregistrare audio care fac posibila perceperea si inregistrarea sunetelor intr-o zona fixa. Modelele de exterior dispun de o intrare audio care permite realizarea de inregistrari video insotite de sunet. In plus, aceste camere dreptunghiulare includ aplicatia AXIS Object Analytics care ajuta la detectarea si clasificarea persoanelor si vehiculelor.

Caracteristicile principale includ:

Calitate excelenta a imaginii, cu rezolutie de 2 MP si 5 MP;

Lightfinder si Forensic WDR;

Modele de interior cu microfon incorporat, pentru realizarea de inregistrari audio;

Modele de exterior cu intrare audio;

AXIS Object Analytics;

Suport pentru obiective i-CS.

Aceste camere accesibile din gama M accepta tehnologia PoE si alimentarea cu curent continuu redundanta, oferind flexibilitate in instalare si protejand datele in cazul unei caderi de tensiune. Mai mult, caracteristicile de securitate cibernetica incorporate in camere ajuta la prevenirea accesului neautorizat si protejeaza sistemul.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*