ATEN propune sistemul de rezervare a salilor de conferinte si a spatiilor de lucru VK430

  • Panouri usor de montat de 10.1”
  • Sistem de management cu interfata intuitiva
  • Bare luminoase cu LED care lumineaza in culori predefinite de utilizator pentru a indica disponibilitatea camerei
  • Accepta Power over Ethernet (PoE) care ii permite sa primeasca alimentare si comunicatii printr-un singur cablu Ethernet
  • Detectare inteligenta a starii unei sali de sedinta si eliberarea camerei in sistem pentru a permite rezervarea acesteia pentru o alta intalnire
  • Integrare cu Microsoft Office 365 Calendar si Google Workspace Calendar

 

Bucuresti, Romania – 17 June 2022, ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, anunta disponibilitatea noului sistem de rezervare a salilor de conferinte sau intalniri sau a salilor de clasa: VK430 cu panouri de 10.1”.

Cei doi ani de pandemie care au trecut au schimbat aproape complet modul de lucru intr-o mare parte din companiile din lume. O varianta care a castigat teren atat la nivel international, cat si in Romania, in randul anumitor companii, a fost reducerea si reorganizarea spatiilor de lucru mari si crearea de spatii mai mici localizate in zone diferite din oras pentru a fi mai usor accesibile angajatilor care au nevoie sa ajunga rapid la birou pentru diferite intalniri sau prezentari.

ATEN_Features_HoldEfficient_1

Aceasta abordare si diversificare a venit la pachet cu necesitatea unei mai bune programari a timpului alocat intr-un spatiu a diferitelor intalniri sau a timpului de lucru individual pentru a evita situatiile in care se suprapun programarile sau apar doua intalniri pentru aceeasi sala de meeting sau spatiu de lucru.

Optimizati-va timpul si spatiile disponibile

ATEN vine in sprijinul companiilor cu sistemul de rezervare VK430 cu panouri de 10.1”, conectate la Internet, sistem care a fost gandit pentru a optimiza utilizarea spatiului si evitarea suprapunerii intalnirilor sau a timpilor de lucru. Sistemul propus de ATEN poate detecta in mod inteligent starea unui spatiu pentru a vedea daca un meeting sau un curs s-a incheiat mai devreme sau nu s-a prezentat nimeni. Apoi, poate elibera spatiul mai devreme decat timpul rezervat si poate permite o noua rezervare pentru o alta intalnire sau curs, optimizand astfel utilizarea spatiilor disponibile.

050_Features_HoldEfficient_n3

Configuratorul software ajuta la configurarea si gestionarea centralizata a panourilor RBS (Room Booking System), functionand impreuna cu principalele sisteme de calendar, cum ar fi: Microsoft Office 365 Calendar si Google Workspace (in curand si cu Microsoft Exchange Server) pentru a oferi o gestionare convenabila a spatiilor disponibile, inclusiv programarea, alocarea disponibilitatii, rezervarea si indicarea starii tuturor salilor de conferinte din sistem.

Configuratorul ATEN ajuta personalul IT sa gestioneze centralizat mai multe meetinguri si spatii disponibile, chiar si intre sucursalele din aceeasi tara sau in sucursale din tari diferite concomitent.

VK430 nu numai ca optimizeaza utilizarea spatiilor disponibile, ci efectiv creste experienta generala de rezervare a spatiilor de lucru. Rezervarea se face rapid prin atingerea unei taste sau cu ajutorul sistemului integrat de management, sistem ce permite pe langa configurarea denumirii spatiului de lucru, a parolei de acces a panoului, cat si personalizarea interfetei grafice a panoului cu logo, schimbarea fundalului, a modului de afisare a calendarului, volumul, luminozitatea etc. De asemenea, sistemul de management permite vizualizarea noii interfete modificate inainte de a fi afisata de panou, asigurand astfel corectitudinea afisarii”, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN Romania.

ATEN_Features_Customize_02_3

Imbunatateste identitatea brandului

Fara a face un compromis al design-ului, panourile dispun de o carcasa subtire si eleganta cu bara LED cu 2 culori ce pot fi programate de catre utilizatori ce are rolul de a indica rapid disponibilitatea spatiului respectiv.

Panourile de 10.1”, TFT-LCD capacitive, pot fi montate rapid, atat pe pereti simpli, cat si pe pereti din sticla, cu ajutorul kitului de suportului de perete sau a benzii 3M VHB™ incluse in pachet datorita greutatii reduse de doar 900 gr. De asemenea, panourile suporta sistemele de prindere compatibile VESA de 75*75 mm.

Fundalul personalizabil si logo-ul companiei, aspectul modern al sistemului de rezervare ATEN si usurinta utilizarii, imbunatatesc identitatea unei organizatii si creeaza o imagine profesionala a brandului, asigurand astfel respectarea identitatii corporative.

Acceptand Power over Ethernet (PoE), care ii permite sa primeasca alimentare si comunicatii printr-un singur cablu Ethernet, panourile ajuta la eliminarea cablurilor inutile si la evitarea unui aspect dezordonat.

Portul USB tip A asigura conectivitatea necesara pentru upgrade al softului de management sau a firmware-ului panoului, in timp ce portul USB tip micro-B asigura conectivitatea in cazul functionarii necorespunzatoare a panoului.

Daca doriti sa aflati mai multe despre solutiile ATEN disponibile in Romania, va invitam sa transmiteti un email catre: Romania@ro.aten.com

Despre ATEN

Infiintata  in anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT si solutii de administrare. Incluzand solutii KVM, solutii A/V profesionale si solutii inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conecteaza, administreaza si optimizeaza echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educatie, media si transporturi. ATEN detine peste 570 de brevete inregistrate la nivel international si o echipa de cercetare ce asigura un flux constant de solutii inovatoare, de unde rezulta un portofoliu cuprinzator de produse disponibile la nivel mondial. Avand sediul in Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins si are astazi subsidiare in China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India si Romania – cu centre de cercetare in Taiwan, China si Canada. Pentru mai multe informatii despre ATEN, vizitati www.aten.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*