Ecran mare pentru orice utilizator: AOC lansează un monitorul de 31,5 inchi și rezoluție de 1440p

Amsterdam, 25 octombrie 2017 – AOC, brand specialist în materie de display-uri, lansează modelul Q3279VWF, membru al seriei 79. Acesta este un monitor accesibil și potrivit pentru orice utilizator, cu o diagonală de 31.5 inchi (80.01 cm) și rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli). Monitorul are un design foarte subțire și un stand elegant cu un finisaj argintiu care se integrează perfect într-un living modern. Funcția FreeSync și timpul de răspuns de 5 ms vor satisface cerințele gamerilor ocazionali. Cu un preț recomandat de 1339 Lei, modelul Q3279VWF va fi disponibil începând cu luna noiembrie.

Rezoluție de 1440p

Rezoluția QHD devine tot mai populară și face mai ușoară trecerea între rezoluția Full HD și 4K. În timp ce rezoluția 4K este mai greu de obținut pentru majoritatea jocurilor care rulează pe actualul GPU, rezoluția Full HD are un aspect pixelat pe ecranele mari. Datorită modelului Q3279VWF, AOC vine cu soluția perfectă pentru cei care doresc un monitor de dimensiuni mari, cu o diagonală de 31.5 inchi și o rezoluție de 2560 x 1440, cu o densitare de pixeli de 93.24 ppi. În comparație, un display de 24 de inchi cu rezoluție Full HD are o densitate similară de 91.79 ppi.

MVA pentru rezultate mai bune

AOC_pic2

Monitorul dispune de un panou MVA de 31.5 inchi cu rezoluție QHD, timp de răspuns de 5 ms și refresh rate de 60 Hz. Acest panou are o adâncime de culoare de 8 biți și FRC (Frame Rate Control), făcând posibilă perceperea a 1.07 miliarde de culori, egală cu capacitatea de redare a unor monitoare de 10 biți. Modelul Q3279VWF este capabil să redea mai multă adâncime, culori mai puternice și să obțină colour grading într-o modalitate aproape insesizabilă.

Dimensiunea de 31.5 inchi a ecranului oferă o redare cuprinzătoare a imaginii. Atât utilizatorii standard, mulțumiți de o redare video la 1080p și utilizarea simultană a altor aplicații, cât și utilizatori experimentați sau designerii care au nevoie de mai mult spațiu, vor fi încântați de acest model. Panoul MVA are o uimitoare rată de contrast static de 3000:1 pentru profunzime și calitate a imaginii.

AOC_pic3

În timp ce monitoarele similare vin echipate cu panouri TN care au unghiuri de vizibilitate inferioare, panoul MVA oferă unghiuri de vizibilitate cuprinzătoare, de până la 178 de grade / 178 de grade pe orizontală, valoare care se apropie de nivelul panourilor IPS. Uniformitatea optimă a culorilor indiferent de unghiul vizual oferă chiar și celor care nu se află în fața televizorului posibilitatea de a se bucura de culorile bogate și detaliile bine pronunțate. Datorită tehnologiei AOC WCG (Wide Colour Gamut), acest model poate acoperi până la 88% din gama de culori NTSC.

AOC_pic1

Pregătit de acțiune

Pasionții de jocuri video ar trebui să ia în considerare acest model deoarece este un monitor de gaming foarte capabil și este echipat cu AMD FreeSync. Prin combinarea ratei de cadre a plăcii grafice cu cea a monitorului, această tehnologie scapă de anomalii de randare, artefacte vizuale și deconetare din timpul unei sesiuni de gaming.

Prin urmare, utilizatorii nu mai trebuie să activeze V-Sync în timpul jocului pentru a potrivi în mod artificial rata de cadre a GPU-ului cu refresh rate-ul monitoarelor, scăpând astfel de un decalaj crescut de input. Gamerii pasionați de jocuri video competitive, cu FPS ridicat, ar trebui să se orienteze către monitoarele AOC AGON pentru a benefici de frame rate mare de la 144 Hz până la 240Hz.

Bun pentru vedere

La fel ca multe dintre monitoarele AOC, modelul Q3279VWF vine de asemenea cu tehnologia Flicker-Free. După timp îndelungat, monitoarele convenționalee, care utilizează PWM (Pulse Width Modulation) pentru a ajusta luminozitatea, pot crea oboseală și discomfort pentru vedere. Tehnologia Flicker-Free folosește un sistem de backlight, DC (Direct Current), care îmbunătățește confortul utilizatorului.

 

Q3279VWF specificații

Model Q3279VWF
Dimensiune 31.5”
Rezoluție 2560 x 1440 @ 60Hz
Panou MVA
Culori 8 bits + FRC = 10bits
Luminozitate 250 cd/m2
Unghi vizual 178º/178º
Timp de răspuns 5 ms GtG
Inputs 1 x VGA

1 x DVI Dual Link

1 x HDMI 1.4

1 x DisplayPort 1.2

Headphones jack

Boxe No
Suport VESA No
Power Internal
Alte specificații FreeSync technology
Data de lansare în Europa November 2017
Preț recomandat 1339 Lei

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, designul atrăgător, inovațiile și funcțiile eco integrate, precum și preţurile competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulţi clienţi şi parteneri de distribuţie au încredere în AOC. AOC oferă display-uri ce corespund nevoilor oricărui tip de utilizator, fie profesionist, amator sau gamer. AOC este subsidiară TPV Technology Limited, cel mai mare producător de displayuri LCD la nivel global.

www.aoc-europe.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*