Pianul fermecat – spectacol pentru copii cu muzica, poezii si cadouri

Duminica, 4 iunie, la ora 11:00, Teatrul Avangardia prezinta la Cinema Pro spectacolul distractiv-educativ pentru copii Pianul Fermecat (www.Avangardia.ro/Pianul-Fermecat) si ii asteapta pe toti spectatorii cu cadouri surpriza.

Un spectacol pretios ca o perla de colectie, dar plin de energie si umor.
Daniela Nane

Pianul Fermecat este un spectacol de muzica si poezie pentru copii, interactiv si cu doza consitenta de umor, in care actrita Daniela Nane vorbeste cu copiii si le deschide apetitul pentru lectura, iar poeziile si fabulele alese ii amuza atat pe cei mici, cat si pe parinti.

Toti copiii vor primi Cadouri de la Family Care Joy. Spectatorii de pe locurile VIP vor primi cadou un pachet cu mai multe produse Family Care Joy si Himalaya.

In plus, copiii vor face cunostinta cu mari nume ale literaturii romane si universale: La Fontaine, Grigore Alexandrescu, Marin Sorescu, Steinbeck, Toparceanu si altii.

Pianul conduce publicul pe note muzicale semnate de mari compozitori, cum ar fi Rachmaninov, Chopin, Piazzolla, Satie, Massenet sau incanta cu prelucrari folclorice inedite.

La pian – pianistul concertist Ioana Maria Lupascu, studenta a marelui pianist rus Lazar Berman.

Un spectacol pretios ca o perla de colectie, dar plin de energie si umor care timp de 60 de minute va aduce zambetul pe fata copilului tau.

Spectacolul se joaca duminica, 4 iunie la ora 11:00 la Cinema Pro si este produs de Teatrul Avangardia.

Mai multe detalii despre spectacol pot fi regasite pe pagina oficiala a Teatrului Avangardia: www.Avangardia.ro

Daniela Nane este actrita a Teatrului Bulandra din 1995 si are o cariera artistica solida, cu roluri diverse si complexe, jucand in peste 50 de spectacole de teatru si filme de lung metraj si de televiziune, lucrand cu multi regizori importanti.

Pianist concertist, solista Filarmonicii Paul Constantinescu Ploiesti din 2007, Ioana Maria Lupascu a fost denumita de presa “o forta a tinerei generatii” si tot presa nota “Viata intensa pe care stie a o reda este secretul artei superior construite a pianistei”. Studenta a marelui pianist rus LAZAR BERMAN, in Italia , care spunea despre ea ca are”imense posibilitati tehnice si artistice”, canta cu toate orchestrele filarmonice nationale si colaboreaza cu mari muzicieni ca Tiberiu Soare, Ionescu-Galati, Theo Wolters, Gottfried Rabl, Sabin Pautza. A concertat in toata Europa, a lansat doua cd-uri, iar compozitori contemporani i-au dedica lucrari in prima auditie. A colaborat adesea cu lumea teatrului, participand in diverse spectacole alaturi de Ion Caramitru, George Banu, Piotr Adamczyck, Richard McCabe, William Nadylam.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*