RebelDot achizitioneaza steepsoft AI, liderul pietei din Romania specializat in dezvoltarea de solutii AI

Tudor_Ciuleanu_CEO_RebelDot, Vadim_Fintinari_CEO_steepsoft_AI

  • Compania din Cluj integrează tehnologiile steepsoft AI în propria linie de servicii
  • Componenta de proiecte AI va genera 10% – 15% din cifra de afaceri RebelDot în 2023
  • RebelDot este inclusă în cea mai recentă ediție Financial Times Top 1.000 de companii cu cea mai rapidă creștere din Europa

Cluj-Napoca, 23 mai 2023 – RebelDot, companie de dezvoltare de software din Cluj, inclusă de Financial Times  în cea mai recentă ediție a Top 1.000 de companii cu cea mai rapidă creștere din Europa, preia pachetul majoritar de acțiuni la steepsoft AI, companie românească, specializată în dezvoltarea de soluții AI și liderul pieței de profil din România.

Odată cu preluarea steepsoft AI, RebelDot estimează o pondere de 10% – 15% a proiectelor de inteligență artificială în cifra de afaceri a companiei din acest an. Creșterea vânzărilor RebelDot în 2023 va depăși 50% raportat la anul anterior.

Achiziția steepsoft AI consolidează verticala de servicii digitale și susține strategia de extindere a RebelDot, ce vizează dezvoltarea de soluții care îi permit să le ofere clienților cele mai recente inovații în domeniul inteligenței artificiale, cum ar fi Large Language Models, Data Science și integrări ChatGPT / GPT 4.

RebelDot va integra tehnologiile folosite de steepsoft AI în linia de servicii existentă, precum și întreaga echipă de peste 20 de dezvoltatori experimentați specializați în crearea și implementarea soluțiilor AI. Totodată, RebelDot va combina aceste resurse cu expertiza proprie, acumulată de-a lungul ultimilor ani în dezvoltare de produse software pentru industrii precum cele de sănătate, financiară, de inginerie și producătoare.

„Achiziția steepsoft AI reprezintă atingerea unui obiectiv strategic semnificativ în călătoria noastră spre a deveni un jucător important pe piața globală a serviciilor software și suntem încântați să urăm bun venit echipei steepsoft AI în grupul RebelDot”, spune Tudor Ciuleanu, CEO RebelDot.

„Includerea competențelor steepsoft AI în crearea de soluții de Inteligență Artificială ne va facilita posibilitatea de a le furniza clienților noștri un spectru mai extins de opțiuni și de a-i sprijini să își mențină statutul de lideri în contextul tehnologic care, în mod evident, este într-o evoluție extraordinar de rapidă”.

„În colaborare cu RebelDot, acest parteneriat ne va permite să furnizăm clienților ultimele inovații în materie de software, bazate pe inteligență artificială. Astfel de soluții vor facilita o creștere graduală a productivității mediului de business, care se va reflecta în dezvoltarea de noi modele de afaceri, ce vor aborda în mod eficient subiecte esențiale, precum sustenabilitatea”, spune Vadim Fîntînari, CEO steepsoft AI.

Împreună, RebelDot și steepsoft AI creează o nouă putere europeană pentru experiențele software alimentate de inteligență artificială, care va ajuta companiile să profite de oportunitatea erei AI.

Despre steepsoft AI

Steepsoft AI, cu sediul în România, este cea mai importantă companie europeană de dezvoltare axată pe inteligență artificială. Echipa de dezvoltatori seniori este specializată în construirea de soluții de ultimă oră care folosesc cea mai recentă tehnologie în inteligența artificială. Steepsoft AI a dezvoltat sau are în dezvoltare proiecte pentru companii precum Audi, Lampix, EYESense, Skillhop, MultiversX etc.

Despre RebelDot

RebelDot este companie românească de dezvoltare de software din Cluj-Napoca, cu prezență internațională, ale cărei servicii susțin branduri globale în accelerarea procesului de digitalizare și inovare. Cu o vastă experiență în dezvoltarea de aplicații web și mobile, pentru un portofoliu de peste 50 de companii din multiple industrii, RebelDot este un partener loial ce sprijină atât companii de tip enterprise, cât și start-up founderi, aflați la început de drum, oferind servicii de consultanță și implementare, de la stadiul de idee, și pana la cel de lansare și mentenanță a produsului digital.

În cei aproximativ 4 ani de la momentul lansării, RebelDot a ajuns la o echipă de peste 180 de ingineri, designeri și manageri de produs care lucrează într-un mod hibrid, din mai multe colțuri ale țării, dar și din străinătate, RebelDot având filiale atât în Cluj-Napoca și Oradea, cât și în Copenhaga.

Recent, compania a lansat Rebel Ventures, un mecanism de investiții pentru susținerea industriei tech autohtone prin investiții în start-up-uri care vin cu soluții la problemele de zi cu zi în zone, precum healthcare, green energy, fintech și blockchain.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*