Zyxel – De ce este foarte important să integrăm soluții de securitate Endpoint?

Potrivit Statista.com, în prima jumătate a anului 2022, numărul atacurilor malware la nivel mondial a ajuns la 2,8 miliarde.  

31 martie 2023 — Infractorii cibernetici vor căuta întotdeauna o modalitate creativă și inteligentă de a infecta un sistem sau o rețea. Dacă utilizați în prezent o soluție antivirus pentru a vă menține rețeaua în siguranță, nu este suficient. Antivirusul este doar un singur nivel de securitate; un utilizator are nevoie de un strat suplimentar de protecție împotriva tulpinilor avansate de malware. Protecție care poate gestiona un număr tot mai mare de atacuri malware, în special atunci când utilizatorii se deplasează la birourile de acasă și lucrează de la distanță pe drum. Potrivit Statista.com, în prima jumătate a anului 2022, numărul atacurilor malware la nivel mondial a ajuns la 2,8 miliarde.

De ce soluțiile endpoint sunt esențiale?

Peisajul amenințărilor devine din ce în ce mai complex, iar infractorii cibernetici caută întotdeauna modalități inovatoare de a accesa, fura informații sau manipula angajații pentru a oferi informații sensibile. Și astfel, securitatea stațiilor de lucru este esențială pentru securizarea întreprinderilor moderne.

Vizibilitate, control și răspuns

Cu organizațiile care astăzi sunt descentralizate și bazate pe IoT, se poate vedea un număr tot mai mare de dispozitive conectate, inclusiv medii de lucru de acasă. Prin urmare, avem nevoie de vizibilitate, control și capacitatea de a oferi un răspuns la această nevoie.

  1. Vizibilitate – Construiți capacitatea de a identifica persoane, dispozitive și aplicații
  2. Control – Oricine încearcă să acceseze o resursă trebuie să se autentifice mai întâi cu o metodă de autentificare puternică
  3. Răspuns – Reacție în timp util la ceea ce este identificat ca fiind rău intenționat

Migrarea perimetrului de securitate

O rețea descentralizată permite o mai mare confidențialitate, deoarece informațiile nu sunt transmise printr-un singur server central și, în schimb, trec prin mai multe dispozitive.

Astra de la Zyxel vă ajută să vă îmbunătățiți rețeaua

  1. Utilizatori de la distanță

Zyxel Astra este de a securiza utilizatorii de la distanță, roaming peste tot în afara perimetrului existent. Acesta pune toate aspectele legate de protecția securității înapoi în mâinile administratorului de rețea și le permite să monitorizeze și să securizeze utilizatorii, indiferent de locație.

  1. Atacuri de phishing și exploatare

Protejați-vă de atacurile de phishing și de exploatare, îmbunătățind securitatea endpoint-ului cu Astra fără motor. Puteți controla și gestiona cu ușurință siguranța dispozitivului mobil fără a sacrifica performanța. Depășiți amenințările rău intenționate oricând și oriunde.

Caracteristici Astra

  • Predict – Identifică persoane, dispozitive și aplicații
  • Prevent – Utilizatorii trebuie să se autentifice mai întâi cu o metodă de autentificare puternică
  • Detect – Detectarea navigării pe web în timp real
  • Răspuns – Monitorizarea în timp util a traficului și stocarea datelor istorice de 7 zile pentru admin

Notă: Zyxel Astra Endpoint Protection este disponibil în prezent pe telefoane mobile și tablete care rulează Android sau IOS.

Soluții Zyxel

NWA55AXE de la Zyxel este un AP WiFi 6 durabil, rezistent la intemperii în aer liber. Proiectat pentru medii exterioare dure, NWA55AXE conform cu standardul IP55, rezistent la intemperii, este cel mai bun punct de acces în aer liber WiFi 6 pentru a vă extinde rețeaua wireless în exterior. NWA55AXE cu NebulaFlex oferă manevrabilitatea flexibilă pentru a alege în mod liber între gestionarea GUI locală sau onboarding la interfața noastră super ușoară de gestionare a cloud-ului Nebula, pe care nu trebuie să vă faceți niciodată să vă faceți griji cu privire la uitarea adresei IP sau a contului și parolei pierdute.

Despre Zyxel Networks

Zyxel Networks oferă soluții de rețea și securitate de top pentru utilizatorii din mediul business și de acasă. Soluția sa de rețea cloud Nebula simplifică călătoria către o rețea sigură și fiabilă și protejează fără probleme utilizatorii de amenințările la adresa securității rețelei. Zyxel colaborează cu rețeaua sa de parteneri pentru a deservi peste un milion de afaceri pe 150 de piețe, cu peste 100 de milioane de dispozitive de conectare.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.zyxel.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*