Comunicat de presa: Axis Communications lansează proiectorul de sunet C1610-VE

Axis Communications anunta lansarea unui difuzor inteligent si usor de integrat ce permite transmiterea de mesaje vocale in mediile interioare si exterioare. Axis C1610-VE dispune de un aspect minimalist premiat si ofera un sunet excelent, fiind ideal pentru difuzarea de mesaje live sau preinregistrate sau poate fi folosit pentru redarea muzicii de fundal.

Proiectorul de sunet de retea AXIS C1610-VE continua traditia de inovatie si excelenta a companiei Axis. Acest dispozitiv atragator si robust reprezinta o alternativa excelenta la utilizarea goarnelor de retea in toate situatiile in care aspectul sau pozitionarea intr-un loc accesibil sunt de importanta esentiala. In plus, datorita sunetului mai natural, mesajele importante sunt intotdeauna clare si inteligibile.

Castigator al premiului Red Dot pentru design, acest difuzor elegant si rezistent la vandalism, de clasificare IK10, are incorporat un program software de gestionare audio, pentru planificare, zonare si stabilirea prioritatilor. Dispozitivul este construit pe baza de standarde deschise, integrandu-se usor cu echipamentele de telefonie VoIP, sistemele de video management si sistemele de analiza. Proiectorul de sunet se conecteaza la retelele standard, pentru a oferi o solutie flexibila, scalabila si rentabila.

De asemenea, dispune de functii inteligente, in timp ce porturile I/O faciliteaza integrarea cu diferite sisteme si dispozitive, inclusiv cu senzori cu infrarosu pasivi (PIR), butoane, lumini stroboscopice si multe altele. In plus, microfonul incorporat permite comunicarea audio bidirectionala. Testarea de la distanta a starii sistemului garanteaza faptul ca acesta functioneaza corect, in timp ce indicatorul LED incorporat ofera o confirmare vizuala a starii sistemului.

Caracteristicile principale includ:

  • Design elegant si rezistent la vandalism;
  • Compatibil pentru folosirea la exterior;
  • Conectare la retelele standard;
  • Instalare simpla cu PoE;
  • Testare de la distanta a starii sistemului.

Usor de instalat si adecvat pentru utilizarea la temperaturi cuprinse intre -40 si +55°C, dispozitivul poate fi montat pe pereti, tavane sau stalpi, in toate situatiile in care aspectul conteaza la fel de mult ca si calitatea sunetului.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*