Ciucaș este partenerul Oktoberfest pentru al 13-lea an consecutiv

București, 31 august 2022. Pentru al 13-lea an consecutiv, Ciucaș este partenerul celui mai mare festival al berii din România, Oktoberfest. În perioada 1-11 septembrie, participanții vor putea savura berea Ciucaș Malzbier, disponibilă în ediție limitată doar la festivalul de la Brașov.

Cerbul Cornel va fi sufletul petrecerii și se va asigura că berea de tradiție a orașului Brașov, Ciucaș, îi așteaptă la rece pe cei care vor să se relaxeze în zona special amenajată pe locul fostului Stadion Municipal din Brașov. Cei care apreciază un profil de gust mai bogat și puțin mai amărui vor putea savura berea Ciucaș Malzbier, disponibilă în ediție limitată. Aceasta are o culoare arămie datorită extractului de malț adăugat, iar aroma sa este foarte potrivită pentru asocierea cu mâncărurile cu specific bavarez, dar și cu cele românești.

Participanții sunt așteptați în cortul de la festival, unde Ciucaș a pregătit o mulțime de activări-surpriză. Festivalierii vor fi întâmpinați cu competiții de table pe un format gigant, pescuit la heleșteu și multe alte concursuri cu premii atractive.

Cristiana Vaideanu_Ursus Breweries

„De 13 ani toamna începe cu Ciucaş, la Oktoberfest Braşov. Ne bucurăm să fim și anul acesta parteneri ai festivalului și să le oferim tuturor participanților un nou prilej pentru a se relaxa alături de cei dragi, cu bere bună și cu experiențe inedite. Distracția și obiceiurile bune merg mână în mână și, așa cum obișnuim la festivalurile la care suntem parteneri, răsplătim responsabilitatea. De data aceasta, participanții care aleg să colecteze doze de aluminiu în vederea reciclării vor fi recompensați cu un draft de Ciucaș Malzbier,” a declarat Cristiana Văideanu – Head of Local Brands, Ursus Breweries.

„Pentru turiști, dar mai ales pentru brașoveni, Oktoberfest este un festival de suflet. Ne bucurăm să ne revedem cu formațiile specifice festivalului, venite tocmai din Nuremberg și Munchen, cu fanfare, domni și doamne în port tradițional, să ne întâmpinăm vizitatorii cu bere rece și delicioase produse culinare germane dar și românești,” a declarat Bogdan Manea – Organizator.

Ciucaș își continuă misiunea care se înscrie în strategia de responsabilitate a Ursus Breweries de a păstra natura curată și la festival, astfel că, alături de partenerii Canpack Recycling și Green Point Management, a instalat un aparat de colectare a dozelor de aluminiu. Festivalierii care colectează șase doze de aluminiu vor fi răsplătiți cu un draft rece de Ciucaș Malzbier.

CIUCAS-OktoberFest (Medium)

Despre Ciucaş

Ciucaș, parte din portofoliul Ursus Breweries, este berea preferată a naturii. De 130 de ani, Ciucaș este berea făcută după legile naturii, care susține modul de viață trăit într-un spirit optimist, prețuind momentele de relaxare în armonie cu natura. Prin această susținere păstrăm intacte valorile Ciucaș și ceea ce reprezintă acesta pentru consumatorii săi. Astfel, fiecare pas pe care-l facem, fie că este vorba de comunicare, promoții sau activități, este o reflecție a ceea ce reprezintă Ciucaș: autenticitate, armonie și relaxarea în mijlocul naturii.

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International. Pentru mai multe informații despre companie și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*