Stabilirea unui nou standard al smartphone-urilor într-o lume în continuă schimbare

By: Dr. TM Roh, President & Head of MX Business

Când mă uit în jurul meu, sunt uimit de volumul mare de inovație care există, în acest moment, în lumea noastră. Cu toate acestea, cel mai încântat sunt de evoluția smartphone-ului. Acest singur dispozitiv a făcut posibilă crearea unui portal de funcționare a noilor industrii digitale – munca și școala de la distanță, divertismentul și fitnessul – și a dezvoltat capacitatea de a surprinde, explora și comunica cu oricine, oriunde, doar prin simpla atingere.

Smartphone-ul este un portal către progresul infinit. Și, la Samsung, nu am tratat niciodată asta ca de la sine înțeles.

Nu este suficient ca inovația mobilă să evolueze odată cu lumea. Trebuie să fim cu un pas înainte, astfel încât tehnologia noastră să poată ajuta la transformarea modului în care experimentăm tot ce ne înconjoară, ușurându-ne viața. De aceea, ne străduim în mod constant să depășim barierele a tot ceea ce poate face un smartphone.

TM Roh_2

Depășirea barierelor pentru următorul capitol din istoria smartphone-ului

În 2011, Galaxy Note a îmbinat confortul și portabilitatea smartphone-urilor cu ecranul extins și funcționalitatea tabletelor. Unii au refuzat display-ul de 5,3 inchi – considerat enorm pe atunci – dar Note a creat o moștenire datorită căreia afișajul mare este acum un standard. De asemenea, S Pen-ul a surprins pe toată lumea. I-a împuternicit pe oameni să facă legătura între creativitate și productivitate – ori de câte ori aveau inspirație, își puteau nota rapid ideile și gândurile în Samsung Notes.

În 2019, am îndrăznit să redefinim, din nou, smartphone-urile. Am lansat seria noastră Galaxy Z Fold și am introdus în piață un design complet nou pentru industria mobilă. Designul nostru pliabil de ultimă generație a schimbat modul în care oamenii își foloseau telefoanele. Cu modul Flex, apelurile video sunt hands-free și mai ușor de gestionat. Iar multitasking-ul cu mai multe ferestre este, de asemenea, mult mai ușor, deoarece telefonul tău poate ajunge la dimensiunea unei tablete într-o clipă. Și, încă o dată, industria ne-a urmat exemplul, multe companii de telefonie mobilă luând-o acum pe urmele noastre pentru a face din dispozitivele pliabile următorul lucru important.

Inovând prin feedback-ul consumatorilor și înțelegere

Într-o mare de asemănări între smartphone-uri și actualizări iterative, ambiția noastră rămâne fermă: să detectăm semnalele care fac transformarea să se întâmple – ascultând feedback-ul vostru – și să continuăm să oferim experiențe mobile care ne dau puterea tuturor să evoluăm.

Știm că mulți dintre voi au fost surprinși de faptul că Samsung nu a lansat un nou Galaxy Note anul trecut. Ați iubit creativitatea și eficiența de neegalat ale seriei Galaxy Note, care v-au permis să treceți de la nirvana gaming-ului la productivitatea la nivel înalt într-o clipă. V-ați bucurat de S Pen-ul adevărat, despre care mulți spun că e fără egal. Și nu am uitat de toate aceste experiențe pe care le iubiți.

Catalizarea Următoarei Evoluții a Galaxiei

 

De ani de zile, Samsung i-a convertit pe scepticii care erau de părere că ideile noastre sunt imposibile. Fie că este vorba de un ecran prea mare, un stylus de care nimeni nu știa că are nevoie sau o cameră profesională care ar putea scoate, cu adevărat, fotografia mobilă din întuneric.

Odată cu fiecare nouă evoluție a dispozitivelor Samsung Galaxy, am introdus funcții care redefinesc întreaga categorie de dispozitive mobile. Și suntem pe cale să rescriem din nou regulile industriei.

La Unpacked, în februarie 2022, vă vom prezenta cel mai remarcabil dispozitiv din seria S pe care l-am creat vreodată. Următoarea generație de Galaxy S este aici, reunind cele mai grozave experiențe marca Samsung Galaxy într-un singur dispozitiv nemaivăzut.

Alături de el, veți stăpâni noaptea – realizând cele mai bune și mai luminoase fotografii și videoclipuri pe care le-ați surprins vreodată cu un telefon. De asemenea, veți domina ziua cu putere, viteză și instrumente care nu pot fi găsite în altă parte. Vă veți bucura de inovațiile de ultimă oră, posibile doar datorită celei mai inteligente experiențe Galaxy de până acum. Toate acestea în timp ce rămâneți cu sufletul împăcat, făcând parte din cel mai sustenabil ecosistem Galaxy. Și, da, veți ajuta Samsung să rescrie, din nou, viitorul smartphone-urilor.

Pregătiți-vă pentru cea mai superioară experiență Ultra.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*