Portofoliul de periferice de gaming AGON by AOC se extinde: Doi mouși AOC GAMING și o pereche de căști wireless

Amsterdam, 28 octombrie 2021 – AGON by AOC, unul dintre cei mai importanți producători de monitoare de gaming și accesorii IT din lume își extinde portofoliul de periferice de gaming cu doi noi mouși, AOC GM510 și GM530 și o pereche de căști wireless AOC GH401. Echipat cu senzori Pixart de înaltă calitate și un design modern, cu iluminare RGB Light FX, fiecare dintre acești mouși aduce un plus de performanță oricărui jucător, de la începători și până la gameri hardcore. Pentru acei jucători care doresc să nu fie deranjați de cabluri atunci când se joacă, căștile de gaming AOC GH401 utilizează conexiunea wireless de 2,4 GHz, cu funcția de amplificare a basului, datorită difuzoarelor sale de 50 mm cu magneți neodim.

Picture1

AOC GM530 dispune de un finisaj plăcut la atingere, cu suport lateral din silicon și iluminare RGB pe 2 zone (stânga)

AOC GM510 este un model cu o greutate redusă datorită carcasei de tip fagure ce beneficiază de iluminare RGB pe partea din spate (centru)

Căștile wireless AOC GH401 produc un sunet hi-fi bogat (dreapta)

Înainte de a se aventura într-un dungeon de nivel înalt pentru a ucide orci și dragoni, orice aventurier trebuie să se asigure că își upgradează echipamentul, umple poțiuni și distribuie punctele de level up în mod inteligent – la fel ca gamerii, care se bazează pe perifericele lor de gaming pentru a da tot ce este mai bun. Un mouse ergonomic și ușor, care se potrivește perfect în mâna utilizatorului, este esențial pentru a obține acel 360° no-scope. Mouse-ul de gaming este armă principală a gamerilor și trebuie ales cu înțelepciune.

Precizie maximă cu moușii AOC Gaming

Recent, întregul portofoliu de produse dedicate gaming-ului a fost rebranduit sub umbrelă AGON by AOC, oferind jucătorilor trei categorii de produse menite să vină în întâmpinarea nevoilor de zi cu zi – aventurieri (AOC GAMING), eroi ambițioși (AGON) și legende (AGON PRO).

Portofoliul de periferice de gaming AGON de la AOC include deja trei mouși de gaming pentru diferite nivele, GM200 entry-level, GM500 mid-range certificat NVIDIA Reflex pentru o latență foarte scăzută și mouse-ul premium AGON AGM700 cu greutăți ajustabile.

Modelele GM530 și GM510 se alătură gamei AOC GAMING. Modelul GM530 este un mouse ergonomic pentru dreptaci, cu suport lateral din silicon dual-injected, care sporește aderența mouse-ului și ajută gamerii să-și urmărească ținta în meciurile competitive, unde precizia este deosebit de importantă. Senzorul său de ultimă generație Pixart PMW3389 are 16000 DPI, iar switch-urile Kailh oferă un feedback excepțional și un răspuns rapid cu o durabilitate ridicată (80 milioane de clicuri). Suprafața mată a mouse-ului, tratată UV, este prietenoasă cu pielea, oferă un confort sporit și se simte plăcut la atingere. Pe lângă butoanele principale stânga/dreapta și rotița de scroll, AOC GM530 beneficiază de două butoane poziționate la degetul mare, în stânga, și două butoane suplimentare langă rotiță, în partea superioară. Butoanele sunt complet personalizabile folosind software-ului AOC G-Menu, care permite setarea iluminării RGB pe două zone distincte ale mouse-ului și sincronizarea cu iluminarea Light FX RGB din restul ecosistemului AGON. GH530 vine cu un cablu împletit și un conector USB placat cu aur.

GM510 este un mouse pentru dreptaci cu un model unic de tip fagure, ceea ce îl face foarte ușor, cântărind doar 58 g (fără cablu). Deoarece mouse-ul este atât de ușor, nu necesită aproape niciun efort pentru a-l mișca pe mousepad, oferind reflexe rapide în situații dificile, ceea ce de multe ori face diferența între o victorie sau o înfrângere într-un joc competitiv. Designul tip fagure ventilat previne transpirația palmei, fiind perfect în timpul verilor toride. La fel ca GM530, modelul GM510 utilizează comutatoare Kailh deosebit de rezistente (80 de milioane de click-uri), tactile și confortabile cu același senzor Pixart de ultimă generație ca și GM530 pentru a urmări mișcarea adversarilor cu precizie sporită. Software-ul AOC G-Menu permite personalizarea celor șase butoane (inclusiv două butoane pentru degetul mare) și setarea iluminării RGB sau sincronizarea acesteia cu alte echipamente AGON.

Sunet clar al pașilor adversarilor cu căștile wireless GH401

În martie au fost lansate două perechi de căști de gaming, modelul GH200 cu mufă de 3,5 mm și sunet stereo și modelul GH300 cu conexiune USB și sunet surround virtual 7.1. Ambele căști folosesc difuzoare de 50 mm din neodim pentru a oferi un sunet bogat și cu o frecvență de răspuns 20 Hz – 20 kHz.

Pentru gamerii care caută mai multă libertate de mișcare în timpul sesiunilor intense de gaming, AGON by AOC a creat noile căști wireless AOC GAMING GH401, care utilizează tehnologia wireless de 2,4 GHz având o rază de acțiune de 10 metri. De asemenea, căștile pot fi conectat cu o mufă stereo de 3,5 mm atunci când nu este necesară conexiunea wireless. Bateria încorporată oferă o autonomie de 17 ore (la 50% volum) și poate fi încărcată prin conectorul USB-C. Căștile GH401 sunt echipate cu difuzoare de 50 mm din neodim, oferind un sunet de înaltă fidelitate. Cupele căștilor sunt îmbrăcate cu aceeași piele sintetică și beneficiază de spumă cu memorie pentru confort sporit precum modelele GH200 și GH300, făcându-le potrivite pentru sesiuni lungi de gaming. Microfonul detașabil, cu anulare a zgomotului, poate fi reglat pentru a comunica rapid și eficient cu echipa. Căștile de gaming GH401 sunt compatibile cu PC, PS4 și PS5.

Moușii de gaming AOC GM530 și GM510 vor fi disponibili din noiembrie 2021 la prețuri recomandate de 219 lei fiecare.

Căștile de gaming AOC GH401 vor fi disponibile din noiembrie 2021 la un preț recomandat de 389 lei.

Despre AOC

Fondată în 1967, AOC este un brand lider la nivel mondial de monitoare și accesorii IT și o subsidiară a TPV Technology Limited, cel mai mare producător de LCD-uri din lume. Portofoliul cuprinzător de produse AOC oferă soluții inovatoare, ergonomice, ecologice și elegante, atât pentru aplicații profesionale, cât și personale.

Sub-brand-ul AOC, AGON by AOC, oferă unul dintre cele mai puternice portofolii de monitoare de gaming de înaltă performanță din lume și un ecosistem complet de accesorii de joc grupate în trei categorii: AOC GAMING pentru jucătorii de casual, AGON pentru jucătorii competitivi și AGON PRO pentru entuziaști și jucătorii profesioniști de esports. Din 2020, AGON by AOC este una dintre cele mai importante brand-uri de monitoare de gaming și o alegere de top pentru jucătorii din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați site-ul oficial AGON by AOC sau să urmați AGON by AOC pe FacebookTwitter sau Instagram

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*