PC Garage oferă doua cadouri AQIRYS la orice PC Gaming

Mousepad AQIRYS Exlipse Large și Mouse AQIRYS Polaris Wireless

 

România, București – 28 iunie 2021 – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, oferă cadouri la achiziția PC-urilor de gaming. Astfel, pentru fanii gaming-ului care își cumpără o nouă unitate PC, PC Garage oferă gratuit un mousepad AQIRYS Eclipse Extra Large și un mouse de gaming wireless AQIRYS Polaris.

Campania este valabila in perioada 24 Iunie – 18 Iulie in limita a 300 comenzi. Doar la comanda unui sistem PC de gaming din oferta noastră vei primi un mousepad AQIRYS Eclipse Extra Large în valoare de 139.99 RON și un mouse de gaming wireless AQIRYS Polaris în valoare de 195.99 RON.

Gamerii nu sunt deloc persoane simple. Atenția lor asupra detaliilor este impresionantă, iar atunci când aleg un sistem de gaming vor fi atenți și la periferice. De asemenea, o experiență bună în gaming nu constă doar în numărul mare de FPS-uri oferit de unitate. O experiență de gaming completă se va realiza și prin prisma unor periferice de calitate, iar cel mai important este chiar mouse-ul, obiect pe care  îl folosim pe toată durata șederii la birou.

Un mouse de calitate care să alunece lin și precis are nevoie de un mousepad pe măsură. Astfel, pentru a fi siguri ca sistemele de gaming vor putea fi puse în valoare, PC Garage oferă cadou în cadrul campaniei actuale un mouse și un mousepad de calitate celor care aleg să-și cumpere o unitate de gaming din selecția propusă.

Mouse-ul AQIRYS Polaris este wireless cu senzor optic optimizat special pentru gaming. Senzorul PixAart cu rezolutie de 16000DPI oferă o precizie excelentă, iar greutatea de doar 73 de grame îl face ideal pentru jocurile competitive unde mișcările rapide și precise pot însemna victoria.  Forma sa ergonomică și materialul aderent folosit vor oferi un confort sporit în sesiunile lungi, iar memoria integrată permite salvarea setărilor chiar și atunci când joci în deplasare.

Iluminarea RGB, soft-ul dedicat AQIRYS sau cablul detașabil sunt alte elemente care fac din mouse-ul Polaris o soluție inteligentă pentru gamerii care petrec ore în șir în fața monitorului.

Însă un mouse bun are nevoie și de suport pe măsură. Aici intervine AQIRYS Eclipse Extra Large, un mouse pad cu o lungime de 900mm și o lățime de 400mm care acoperă o suprafață generoasă și care poate susține inclusiv tastatura. Pe margini dispune de iluminare RGB, iar baza cauciucată oferă o aderență sporită.  Suprafața textilă waterproof din microfibră oferă mouse-ului o suprafață fină capabilă să îl pună în valoare.

Exemple de sisteme PC Garage disponibile în campanie:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*