Acer își extinde portofoliul de gaming Predator cu trei noi monitoare HDR

Acer își extinde linia de monitoare de gaming Predator cu trei noi modele certificate VESA DisplayHDR™: Predator CG437K S, Predator X38 S și Predator X28. Noile monitoare vizează diferite nișe oferind ceva care va entuziasma o gamă largă de jucători, fie că sunt războinici de weekend sau profesioniști experimentați.

Predator CG437K S

Predator CG437K S este un monitor masiv de 42,5″, compatibil cu NVIDIA® G-SYNC™, cu afișaj UHD (3840×2160), care își propune să ofere jucătorilor cea mai flexibilă experiență posibilă. Este echipat cu o pereche de porturi HDMI 2.1 care acceptă cele mai noi console și care permit 4K 144 Hz cu VRR folosind doar un singur cablu. Un hub USB oferă un port USB-B, o pereche de porturi USB 2.0 și USB 3.0 plus un port USB Type-C (PD30W) pentru o serie cât mai variată de periferice. În plus, un switch KVM încorporat simplifică viața celor care jonglează cu mai multe PC-uri, iar rata de refresh a monitorului de 144 Hz și timpul de răspuns VRB de 1 ms oferă experiențe de joc captivante.

Certificarea VESA DisplayHDR™ 1000 a monitorului asigură faptul că pentru gameri jocurile arată excelent, iar pentru creatorii de conținut imaginile arată realist. Local-dimming remarcabil, luminozitate maximă de 1.000 nits și raporturi de contrast ridicate ajută ca toate detaliile să prindă viață, în timp ce Delta E<1 și acoperirea de 90% a gamutului de culoare DCI-P3 oferă o reprezentare a culorilor extrem de precisă.

NITRO-50-N50-620_lifestyle_01 (1)

Un monitor cu design impresionant, Predator CG437K S vine cu benzi de iluminare RGB care pot fi sincronizate cu muzică și multi-media. De asemenea, acesta oferă o gamă de tehnologii care permit monitorului să se adapteze la mediul fiecărui utilizator: Acer ColorSense reglează temperatura ecranului pentru a se potrivi cu mediul ambiental, Acer LightSense detectează iluminarea ambientală și ajustează setările de luminozitate ale monitorului în consecință, iar Acer ProxiSense pornește automat monitorul atunci când utilizatorii sunt în apropiere sau îl opresc atunci când nu sunt.

PREDATOR TRITON 500SE (1)

Predator X38 S

Predator X38 S este un monitor UWQHD+ (3840×1600) curbat 2300R, ce oferă un gamut de culoare DCI-P3 de 98%, Delta E<2 și certificare VESA DisplayHDR™ 600, calificări care permit imagini realiste uluitoare. Scenele luminoase strălucesc în timp ce cele întunecate păstrează nuanțele bogate de negru care fac să apară toate micile detalii – da, și dușmanii ascunși – chiar și atunci când sunt învăluite în umbră. O rată de refresh de 175Hz (overclockată) și un timp de răspuns de până la 0,3 ms G-to-G asigură jocuri fără ghosting, iar ecranul IPS Agile-Splendor de 37,5 inci asigură că totul arată minunat, chiar și la unghiuri largi de vizualizare.

Predator Game Mode oferă jucătorilor opt moduri de afișare personalizabile, pentru a se potrivi diferitelor genuri de conținut, în timp ce Acer LightSense și Acer ColorSense efectuează ajustări automate ale luminozității ecranului și temperaturii de culoare în funcție de mediul ambiental. Modul NVIDIA G-SYNC Esports este un preset de afișaj conceput pentru jocurile competitive, care asigură cea mai mică latență posibilă prin oprirea luminii de fundal variabile și face mai ușoară distincția obiectelor în zonele întunecate prin creșterea nivelurilor de negru și a reglării fine a nivelurilor gamma.

Predator X38 S include, de asemenea, și NVIDIA Reflex Latency Analyzer, un instrument revoluționar de măsurare a latenței sistemului, care detectează click-urile care vin de la mouse și apoi măsoară timpul necesar pixelilor rezultați de a se modifica pe ecran, în timp ce NVIDIA G-SYNC ULTIMATE permite un joc fluid, cu ritm alert.

Predator X28

Predator X28 este un monitor UHD de 28 de inci (3840×2160) definit de un profil subțire, cu rame înguste, care îi conferă un aspect curat și elegant. Ecranul IPS Agile-Splendor certificat VESA DisplayHDR400™ oferă o rată de refresh de 155 Hz (overclockată) cu un timp de răspuns de 1ms G-to-G, totul extrem de fluid datorită NVIDIA G-SYNC și a modului Esport G-SYNC. Monitorul are și NVIDIA Reflex Latency Analyzer.

Acer LightSense, ColorSense și ProxiSense asigură faptul că monitorul arată întotdeauna cât mai bine posibil, în orice iluminare ambientală. Pentru a oferi o experiență de vizionare mai confortabilă, BlueLightShield Pro filtrează emisiile de lumină albastră, menținând în același timp precizia de culoare Delta E<1.

Predator X28 este un monitor de gaming cu certificare TÜV Rheinland Eyesafe®.

Prețuri și disponibilitate

Predator CG437K S va fi disponibil în EMEA din luna noiembrie, la prețuri începând de la 1,599 euro.

Predator X38 S va fi disponibil în EMEA din luna septembrie, la prețuri începând de la 2,199 euro.

Predator X28 va fi disponibil în EMEA din luna august, la prețuri începând de la 1,199 euro.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat retailer Acer prin www.acer.com

Despre Acer

Fondată în anul 1976, Acer este una dintre companiile de top la nivel mondial în domeniul tehnologiei informației și este prezentă în peste 160 de țări. Pentru viitor, Acer este dedicată în a crea o lume unde componentele hardware, software și serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilități pentru consumatori și afaceri. De la tehnologiile orientate către servicii, la Internetul Lucrurilor, la gaming și realitate virtuală, cei peste 7,000 de angajați ai Acer sunt dedicați cercetării, design-ului, marketing-ului, vânzărilor și susținerii produselor și soluțiilor care rup barierele dintre tehnologie și oameni.

 

© 2021 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer și sigla Acer sunt mărci înregistrate ale Acer Inc. Celelalte mărci comerciale și mărci înregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fără notificare și pot varia în diverse canalele de distribuție. Prețurile listate sunt prețurile de retail recomandate de producător, dar pot varia de la o zonă la alta. Pot fi adăugate taxe suplimentare la vânzare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*