Riot Games anunță noutățile pentru sezonul 2021 din League of Legends, Wild Rift, Teamfight Tactics și Legends of Runeterra

Bucharest – 11 ianuarie 2021 – Riot Games a prezentat noutățile la care jucătorii se pot aștepta în 2021: jocurile video League of Legends, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra și Wild Rift oferă noi moduri pentru a experimenta universul Ligii. În timp ce League of Legends se pregătește pentru un nou deceniu de succes în competițiile esports, Teamfight Tactics și Legends of Runterra sunt la început de drum. În ceea ce privește noul joc de mobile Wild Rift, cursa de a găsi cei mai buni jucători din lume deja a început, astfel că în 2021 se vor pune bazele scenei competitive.

Clash

Urmăriți livestream-ul despre sezonul 2021 aici

Urmăriți videoclipul „Ruination” din sezonul 2021 aici 

League of Legends

În timpul livestream-ului de vineri, a fost prezentat un nou campion al Ligii. Lumea nu mai este în siguranță, deoarece Viego, regele înfrânt, se alătura campionilor din League of Legends. Noul sezon competitiv a început, iar pe 16 și 17 ianuarie va avea loc primul turneu Clash din noul sezon. În același timp, jucătorii vor putea vota asupra conținutului care va fi adăugat la joc: actualizări ale campionilor și tematici pentru noi skin-uri. În ceea ce privește obiectele din joc, se vor face în continuare modificări pentru a oferi jucătorilor cea mai bună experiență posibilă.

 Senna & Lucian

Teamfight Tactics

O mulțime de noutăți pentru vor avea jucătorii de Teamfight Tactics. Setul de campioni Fates primește un update în ianuarie odată cu lansarea patch-ului 11.2 și aduce un nou sistem de clasare. Înainte de a ne lua rămas bun de la Fates, cel de-al al patrulea set de eroi, se va desfășura campionatul Fates al cărei sesiuni de calificări a început deja. Urmează al cincilea set de campioni din Teamfight Tactics, care va fi mai întunecat și va pune jucătorul în lupta dintre bine și rău.

Vești bune pentru cei care doresc să joace TFT dar nu au suficient timp: va fi creată o versiune mai rapidă, care va dura maximum 20 de minute.

Viego_regele infrant

League of Legends: Wild Rift

Wild Rift, noul joc de mobile, va continua să se dezvolte în 2021, Open Beta-ul ajungând în America în martie. Riot Games vrea să facă jocul MOBA accesibil din cât mai multe regiuni și pentru cât mai mulți jucători până la finalul lui 2021. În același timp, jucătorii se pot aștepta la mult conținut nou: aproximativ 2 eroi noi pe lună, costume și evenimente noi.

Unul dintre modurile de joc foarte apreciate în LoL urmează să fie adăugat și în Wild Rift. Este vorba despre ARAM, care este deja în curs de dezvoltare. Până când noul mod de joc va fi disponibil, jucătorii se pot bucura de evenimentul “Yordle Expedition” care a început deja! Teemo, Lulu, Corki, Kennen și Tristana sunt deja în drum spre Wild Rift. Pentru jucătorii competitivi, primul sezon competitiv este deja live.

 Wild Rift Mobile _ 1

Legends of Runeterra

Noul an aduce în jocul Legends of Runterra țara antică Surima, prin trei expansiuni, jucătoriii putând explora istoria și viitorul Surimei. Jocul urmează să primească noi eroi: Aphelios, care este primul pentru acest an și va ajunge în joc luna viitoare. Workshop-ul va fi disponibil în joc începând cu 13 ianuarie și este unul dintre noile moduri în care jucătorii pot experimenta universul LoR. Următorul turneu sezonier va avea loc în februarie, deoarece Riot Games continuă să investească în scena competitivă și în acest an.

 Wild Rift Mobile _ 2

Esports

După primii 10 ani de succes, Riot Games pregătește următorii 10 ani de LoL Esports. Următorul deceniu al Ligii a început deja, iar scena esports se va extinde dincolo de League of Legends pentru PC. Team Fight Tactics va avea un sezon mai lung, cu turnee majore care vor ajunge și în Legends of Runeterra.

În viitorul apropiat vor exista mai multe informații despre scena esports a Wild Rift.

În ceea ce privește League of Legends pentru PC, scena esports continuă să se extindă. Vom vedea un rebranding în trei regiuni pentru campionatele locale – League of Legends Champions Korea, League of Legends Championship Series, Campeonato Brasileiro de League of Legends – iar LCK, CBLol vor introduce un model de franciză.

Nu în ultimul rând, următorul campionat mondial se va întoarce în China și anul acesta. Echipele de top vor concura în diferite orașe din China, marea finală având loc la Shenzhen.

 

 image013

 

 DESPRE RIOT GAMES

Riot Games a fost fondat în 2006 și dezvoltă, publică cele mai populare jocuri din lume. În 2009, Riot și-a lansat jocul de debut, League of Legends, care a fost apreciat în toată lumea. League a devenit cel mai popular joc de PC din lume și a reprezentat un factor cheie al creșterii explozive a scenei esports la nivel mondial.

Pe măsură ce League of Legends intră în al doilea deceniu, Riot continuă să dezvolte jocul oferind în același timp noi experiențe jucătorilor cu Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT, League of Legends: Wild Rift și numeroase alte jocuri care se află în curs de dezvoltare. Riot dezvoltă universul Runeterra prin proiecte multimedia pe muzică, benzi desenate, jocuri de societate și o viitoare serie animată numită Arcane.

Înființată de Brandon Beck și Marc Merrill și condusă de CEO-ul Nicolo Laurent, Riot are sediul central în Los Angeles, California și are peste 2.500 de angajați în peste 20 de birouri din întreaga lume.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*