LG CREEAZĂ UN VIITOR MAI BUN, MAI SIGUR ȘI MAI SIMPLU CU SOLUȚII AVANSATE LA CES 2021

Prezentarea unui nou stil de viață pentru o nouă eră la primul CES virtual

Cu tema Life is ON – Make Yourself at Home în minte, LG Electronics (LG) își expune viziunea pentru un stil de viață mai conectat și mai confortabil la primul CES® 2021 complet digital. La evenimentul de presă organizat de companie și transmis pe site-ul CES 2021 al LG și pe canalul LG global de YouTube, LG redefinește semnificația lui „acasă” printr-o prezentare de produse și de servicii avansate, concepute pentru a face viața de zi cu zi mai confortabilă și mai plăcută, în timp ce standul online al companiei oferă vizitatorilor oportunitatea de a explora cele mai recente inovații LG din fața monitoarelor, laptop-urilor sau dispozitivelor mobile proprii.

LG x CES 2021_01

Evenimentul de presă LG de la CES a avut ceva pentru fiecare, inclusiv un prim contact cu proiectul de telefon rollable și cu influencerul uman virtual. Smartphone-ul LG Rollable a apărut la CES, unde a fost prezentat ecranul lui redimensionabil unic. Fiind al doilea dispozitiv din cadrul Explorer Project al brand-ului, acest device oferă o privire „explorativă” asupra unui potențial viitor al smartphone-urilor. Mai târziu, în cadrul evenimentului, LG a prezentat-o pe Reah Keem, compozitoare și DJ virtual care a devenit și mai umană prin deep learning technology. Reah și-a folosit timpul în lumina reflectoarelor pentru a prezenta noul robot LG CLOi care utilizează lumina ultravioletă C (UV-C) pentru a curăța zonele cu trafic intens, cum sunt camerele de hotel și restaurantele.

LG x CES 2021_02

Experiența virtuală oferă o expoziție interactivă cu patru zone diferite de produse: Life in ON TV, Virtual Experience, LG SIGNATURE in Vegas și Life’s Good Studio. Life in On TV difuzează 24/7 activitatea CES 2021, cele mai recente știri despre produsele LG. LG SIGNATURE in Vegas este un booth care combină atracțiile din Las Vegas cu electrocasnicele de inspirație artistică LG SIGNATURE. Vizitatorii Life’s Good Studio se pot bucura de colaborări muzicale cu unii dintre artiștii emergenți din industrie.

Zonele TV și AV ale Virtual Experience găzduiesc atracții impresionante și imagini la o calitate de neegalat pe display-ul OLED Fall, un perete de ecrane OLED flexibile care întâmpină toți oaspeții. Aici vizitatorii pot afla totul despre punctele forte ale LG OLED – „4S” pentru sharp, swift, smooth și slim – printr-o prezentare specială care utilizează tehnologia extended reality (XR) și realitatea augmentată (AR). Un avatar 3D al influencerului tech Linus Sebastian vă va fi ghid și va reprezenta elementul uman din standul LG de la primul CES complet virtual.

Screenshot 2021-01-12 095929

Zona Home Cinema include LG MAGNIT, ecranul Micro LED de 163 inch de la LG, care oferă un negru mai profund și o precizie îmbunătățită a contrastului și a culorilor cu tehnologia LG Black Coating. Vizitatorii pot fi imersați complet și se pot bucura de beneficiile Micro LED-urilor, urmărind un conținut plin de viață în XR.

Zona de electrocasnice demonstrează modul în care o casă poate fi făcută chiar mai plăcut de locuit și mai igienică cu ajutorul tehnologiei. Vizitatorii pot experimenta inovațiile LG care îmbunătățesc viața în bucătărie, în living și în zona de spălat haine.

Expoziția LG Business Solutions prezintă produse de consum avansate, scoase în evidență de zona IT. Aici vizitatorii pot avea un prim contact cu dispozitive care sporesc productivitatea și pot lua parte la experiențe captivante în patru medii virtuale, printre care zona de home office și camera de gaming.

Mobile Zone oferă oportunitatea de a cunoaște cele mai noi inovații mobile de la LG, inclusiv smartphone-ul dual-display LG WING. Telefonul poate fi testat virtual, pentru ca vizitatorii să se familiarizeze cu specificațiile sale, cum ar fi camera cu Motion Gimbal și Dual Recording, experimentând design-ul și caracteristicile unice ale telefonului într-un mod cu totul nou.

Pentru a lua parte la experiența oferită de LG, vizitați standul expoziției virtuale LG CES 2021 de pe computer sau de pe mobil.

Despre LG Electronics, Inc.

LG Electronics este un inovator global în tehnologie și bunuri de larg consum, cu prezență în aproape toate țările din lume și cu o forță de muncă diversă de 74.000. LG este compus din cinci companii – Home Appliance & Air Solution, Home Entertainment, Mobile Communications, Vehicle Component Solutions și Business Solutions. Cu vânzări globale în 2019 de 53 miliarde USD, LG este producătorul unei game largi de produse de la televizoare, mașini de spălat, frigidere, aparate de aer condiționat, dispozitive mobile, digital signage și componente auto. LG este, de asemenea, cunoscut pentru LG SIGNATURE premium și pentru brand-urile avansate LG ThinQ, care încorporează tehnologia de inteligență artificială a companiei. Pentru mai multe despre LG, accesați www.LGnewsroom.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*