Lamborghini a ales anvelopele Bridgestone pentru a echipa supermodelul Huracán STO

  • Bridgestone a fost selectat de Lamborghini pentru a fi furnizorul de anvelope al modelului Huracán STO și pentru a livra anvelope personalizate, capabile să crească performanțele incredibile ale supermașinii.
  • Dezvoltarea virtuală a anvelopelor Bridgestone a contribuit la obținerea de rezultate maxime, în ciuda pandemiei COVID-19.
  • Începând cu 2021, anvelopele personalizate Bridgestone Potenza vor duce performanța de pe circuit a modelului Huracán STO, șoferilor obișnuiți de pe șosele.Huracán STO_detail

Lamborghini a ales Bridgestone ca furnizor de anvelope pentru Lamborghini Huracán STO, o nouă mașină supersport, care va fi lansată în 2021.

Bridgestone a dezvoltat anvelopa Potenza personalizată pentru Huracán STO. Compania a proiectat o anvelopă de înaltă performanță, capabilă să maximizeze tracțiunea, manevrabilitatea, controlul și performanța generală extremă a Huracán STO.

 Fuziunea perfectă dintre tehnologie și design

Anvelopele Potenza de la Bridgestone, dezvoltate special pentru supermașina Huracán STO de la Lamborghini, sunt rezultatul unei noi colaborări între doi lideri ai industriei. La fel ca Lamborghini Huracán STO, anvelopele Bridgestone Potenza personalizate sunt fuziunea perfectă dintre tehnologie și design.

Cheia succesului pentru ca anvelopele Bridgestone să poată crește performanța mașinii supersport este combinația dintre modelul și designul benzii de rulare și utilizarea celor mai noi tehnologii. Anvelopele Potenza aplică un design asimetric al benzii de rulare pentru un răspuns îmbunătățit la direcție și stabilitate în virare și o structură internă a coroanei care distribuie presiunea amprentei în mod egal la virare. Aceste caracteristici, combinate cu un nou compus al benzii de rulare care îmbunătățește aderența, aduc performanțele modelului Huracán STO de pe circuit, către șoferii obișnuiți de pe șosele.

Un nou proiect

Datorită unei colaborări strânse cu Lamborghini și a tehnologiei lor de dezvoltare virtuală, Bridgestone și-a putut desfășura procesul de creare a anvelopelor pentru a obține rezultate maxime, în ciuda limitărilor cauzate de pandemia COVID-19.

Capacitățile Bridgestone în dezvoltarea virtuală a anvelopelor s-au dovedit cruciale pentru ca anvelopele Potenza să obțină performanțe remarcabile în intervalul de timp dat, producătorul de anvelope testând mai multe combinații în mediul virtual și integrând comportamentul anvelopelor în sistemul vehiculului pentru a găsi potrivirea perfectă pentru Lamborghini, într-un simulator virtual de conducere. Acest proces a fost eficient de la început până la sfârșit și a avut un impact redus asupra mediului înconjurător.

Lamborghini Huracán STO va începe producția începând cu 2021. Pe lângă echiparea cu anvelopele Potenza pentru șosea, Bridgestone va oferi, de asemenea și o versiune de circuit, care aplică tehnologii de „curse” pentru maximizarea performanței mașinii pe circuitul de curse, în special pe uscat.

Steven De Bock, VP Consumer Replacement și OE la Bridgestone EMIA, a declarat: „A fost o plăcere pentru echipa noastră să lucreze atât de strâns cu Lamborghini pentru un proiect atât de interesant. Huracán STO este un model incredibil, care merită o anvelopă personalizată pentru a-și putea atinge potențialul maxim. Pot spune cu mândrie că Bridgestone a livrat o anvelopă pe măsură. A fost fantastic pentru echipa noastră să lucreze la un proiect poziționat în avangarda tehnologiei în atât de multe moduri.”Screenshot 2020-11-26 162341

Informații media: Jacques Capizzi, PR și Communications Manager South Region Bridgestone Europe NV/SA, Italian Branch, +39 3450972242;

Marina Vlădescu, PR Executive, Conan PR, +40 740 014 511

Despre Bridgestone în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, India și Africa (EMIA)

Bridgestone în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, India and Africa (BSEMIA), cu sediul central în Zaventem (Belgia), este o subsidiară a Bridgestone Corporation, un lider global ce oferă soluții sustenabile și avansate de mobilitate. Pe lângă anvelopele premium produse, BSEMIA oferă un portofoliu extins de soluții de mobilitate și axate pe anvelope, servindu-și clienții într-o rețea extinsă de retail cu mii de puncte de contact.

Împreună cu partenerii săi și ghidată de angajamentul său global de responsabilitate socială corporativă, „Calea noastră de a servi”, compania Bridgestone și subsidiarele sale sunt dedicate creării unui viitor sustenabil al mobilității și îmbunătățirii modului în care oamenii se mișcă, trăiesc, muncesc și se joacă.

 

Pentru mai multe informații despre Bridgestone în EMIA, vă rugăm să vizitați www.bridgestone-emia.com și www.bridgestonenewsroom.eu. Ne puteți urmări și pe Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*