Seria ViewBoard IFP70 de la ViewSonic primeste certificarea Microsoft Windows Collaboration Displays

ViewSonic Corp., unul dintre liderii globali pe piata solutiilor de afisare, a anuntat ca a primit certificarea Windows Collaboration Displays (WCD) din partea Microsoft pentru gama sa de display-uri interactive ViewBoard IFP70. Printre display-urile cu certificare WCD, seria IFP70 este singura cu dimensiuni de pana la 86 de inches. De asemenea, seria ViewBoard IFP70 este recunoscuta ca fiind solutia ideala cu un singur cablu prin USB-C. Aceste modele ofera o experienta superioara de atingere si scriere, calitate video inalta pentru conferinte, precum si certificare Microsoft Azure IoT, contribuind astfel la integrarea locului de munca.

Monica Sun, director al Large Format Display Business Unit din cadrul ViewSonic spune: „ViewBoard IFP70 reprezinta gama de solutii pentru colaborare de la ViewSonic special conceputa pentru a oferi companiilor echipament de conferinta usor de folosit. Suntem fericiti ca a fost recunoscuta de Microsoft cu certificarea Windows Collaboration Display si credem ca  aceasta va duce la un nivel de colaborare avansata, precum si la eficienta si productivitate sporite.”

O solutie cu certificare WCD pentru imbunatatirea eficientei si a productivitatii

Seria ViewBoard IFP70 foloseste un singur cablu USB-C care suporta flux audio-video, transfer de date, Ethernet si alimentare, astfel asigurand inceperea rapida si facila a oricarei intalniri de afaceri sau prezentari. Totodata, are functionalitate Windows Ink pentru Microsoft 365 si permite luarea de notite in timpul prezentarilor. Ajustati grosimea scrisului in functie de presiunea apasarii pe ecran cu pixul inteligent inclus. Acesta functioneaza nu doar pentru notite, ci si pentru prezentare.

Seria ViewBoard IFP70 are incorporate functii avansate pentru conferinte precum o camera cu lentila wide, microfon cu sase senzori si difuzoare stereo. Pe langa acestea, Viewboard poate sa comute automat intre functiile unui PC extern si cele ale IFP70, totul in timp ce ruleaza Microsoft Windows si programele de conferinta.

Pentru seria ViewBoard IFP70, certificarea Microsoft Azure IoT inseamna imbunatatirea locului de munca prin intermediul multitudinii de capabilitati precum senzorii integrati care pot masura participantii, temperatura camerei, umiditatea si lumina ambientala. Aceste informatii ajuta managerii sa ia decizii mai bune atat pentru optimizarea spatiilor de lucru pentru angajati, cat si in economisirea energiei, avand posibilitatea sa investigheze consumul de energie si distributia costurilor.

Mai mult decat WCD – o experienta avansata Bring Your Own Device (BYOD)

ViewSonic ofera unelte avansate de afisare wireless (WPD – wireless presentation display) pentru a face prezentarile, intalnirile si atelierele mai interactive cu ajutorul puterii BYOD. Prin intermediul myViewBoard Display, orice utilizator neinitiat poate distribui continut de pe dispozitivul sau prin wireless fara a fi nevoie de niciun adaptor. Mai mult, aplicatia ViewBoard Cast are functii de colaborare si distribuire complete care ajuta intr-o varietate de situatii de la locul de munca.

myViewBoard Manager permite gestionarea eficienta de la distanta a mai multor ecrane din spatii comune sau diferite. Cu ajutorul Manager, administratorii IT pot porni, opri, reporni si ajusta volumul dispozitivelor ViewSonic. Administratorii pot acum controla echipamentele de la distanta, pot chiar si sa transmita continut si transmisiuni de urgenta, totul dintr-un singur panou de comanda. Un avantaj in plus al solutiilor WPD este ca pot fi grupate si actualizate de la distanta, acest lucru facilitand instalarea de programe pe mai multe grupuri de dispozitive in acelasi timp.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*