Motorola G8 Power Lite, înlocuitorul perfect pentru Motorola G6 Play

București, 19 august 2020: În luna aprilie a anului 2018, Motorola, unul dintre brandurile care pune la dispoziția clienților telefoane accesibile cu specificații de top, anunța lansarea oficială a lui moto g6 play, un dispozitiv de mare interes pentru publicul Motorola la momentul respectiv. Doi ani mai târziu, utilizatorii care au îndrăgit acel model de telefon au la dispozitie un înlocuitor pe măsura așteptărilor – moto g8 power lite.

Statisticile demonstrează faptul că majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri decid să-și schimbe dispozitivul după aproximativ doi ani, motiv pentru care Motorola oferă un înlocuitor adecvat tuturor celor care dețin un moto g6 play.

moto g8 power lite nu face compromisuri în ceea ce privește specificațiile și, în plus, oferă un preț competitiv.

Prima îmbunătățire se observă la nivel de display. Ecranul este semnificativ mai mare, extins de la 5.7 inch la 6.5 inch și oferă acum o rezoluție mai mare, de 1.600x720p. O altă optimizare ține de procesorul mai rapid, MediaTek Helio P35, cu 8 nuclee, care înlocuiește vechea unitate cu 4 nuclee.

Mai mult decât atât, pentru ca fiecare aplicație să funcționeze perfect, moto g8 power lite dispune de 4 GB LPDDR4 RAM și 64 GB memorie internă. Totul pentru ca utilizatorul să se poată bucura de filmele, emisiunile, muzica și fotografiile preferate. Dacă spațiul de memorie nu este suficient, acesta se poate extinde până la 256 GB prin utilizarea unui card microSD.

Sistemul de camere de pe moto g8 power lite este conceput pentru versatilitate, iar utilizatorii care doresc să facă fotografii o să îndrăgească sistemul cu trei senzori al acestui dispozitiv. Vor putea captura fotografii mai clare, incredibil de aproape de subiect, dar și portrete deosebite. Camera principală de 16MP permite realizarea fotografiilor cu focalizare ultra rapidă, camera Macro Vision permite apropierea de 4x mare de subiect față de un obiectiv normal, iar adâncimea de câmp pentru portrete face ca fotografiile surprinse cu moto g8 power lite să capteze atenția tuturor.

Telefonul beneficiază de o baterie de 5000 mAh pentru o autonomie de trei zile, fără a fi nevoie de reîncărcarea dispozitivului. Acum se poate asculta muzică fără întrerupere timp de peste 100 de ore sau se pot viziona filme și seriale timp de 19 ore.

Pentru securitate, moto g8 power lite pune la dispoziția utilizatorilor un senzor de amprente pentru securizarea datelor, iar un alt avantaj este rezistența la apă.

moto g8 power lite este disponibil în magazinele Altex și pe site-ul Altex la prețul recomandat de 699 lei, dar și în rețeaua Digi Mobil, cu o rată lunară de 54 lei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*