moto g 5G plus în România: Viitorul conectivității ultrarapide este acum accesibil tuturor

Motorola lansează în România moto g 5G plus, smartphone-ul care aduce puterea tehnologiei 5G¹ în mâinile tuturor, fără a sacrifica specificațiile importante pentru utilizatori. moto g 5G plus este disponibil de la 1 august, în varianta de culoare Surfing Blue, cu 6 GB RAM și 128 GB stocare, la prețul recomandat de 1,799 lei. Telefonul poate fi achiziționat din magazinele Altex sau online, de pe www.altex.ro, și este disponibil și în oferta operatorilor de telefonie mobilă Orange și Digi.

moto g 5G plus oferă funcțiile de top care contează cel mai mult pentru utilizatorii de smartphone-uri: performanțe incredibile, un ecran CinemaVision remarcabil, cu o rată mai mare de actualizare, primul sistem de camere frontale ultra-wide de pe un telefon Motorola, sistem de camere quad de 48MP și o durată de viață a bateriei impresionantă.

Conectivitatea 5G oferă o lățime de bandă mai mare, o latență mai mică și un timp de întârziere redus, astfel încât utilizatorii pot descărca filme întregi în câteva minute², pot face streaming de jocuri online fără lag și pot ține conferințe video având o calitate a imaginii de necontestat. moto g 5G plus este construit de o echipă care s-a aflat în fruntea  fiecărei noi generații de tehnologie wireless din istorie. Astfel, noul smartphone oferă compatibilitate atât cu rețelele 4G, cât și cu cele 5G, pentru ca utilizatorii să aibă acces la toate specificațiile de care au nevoie astăzi și, în același timp, să fie pregătiți pentru performanța de mâine.

Cu moto g 5G plus, Motorola aduce experiența display-ului la un alt nivel. Fiecare scroll și swipe vor arăta uimitor datorită ratei de actualizare a ecranului de 90 Hz care asigură mișcări fluide prin aplicații, imagini și pagini web și oferă o experiență de joc mai elegantă. În plus, vine cu cel mai mare ecran disponibil pe un dispozitiv moto g. Ecranul CinemaVision Full HD+ de 6,7″ oferă un display masiv ultra-wide pentru o experiență de vizualizare cinematografică. Este certificat pentru HDR10, astfel încât filmele, emisiunile și fotografiile au culori vii, naturale, cu o luminozitate și un contrast îmbunătățite. Și, cu raportul de aspect 21:9, telefonul oferă un design eficient și elegant, ușor de ținut într-o singură mână.

moto g 5G plus introduce, de asemenea, primul sistem dual de camere selfie de pe un dispozitiv Motorola, cu un obiectiv ultra-wide și o capacitate de a încadra de patru ori mai multe puncte de interes într-o imagine3. Camera principală de 16MP dispune de tehnologia Quad Pixel oferind de 4X mai multă sensibilitate la lumină6, pentru fotografii mai luminoase.

Cu sistemul de camere principale, consumatorul va avea o cameră perfectă pentru orice situație, din orice unghi. Senzorul principal de 48 MPcu tehnologie Quad Pixel și de 4x sensibilitate la lumină face ca fiecare fotografie să fie impecabilă, chiar și în lumină redusă. Obiectivul ultra-wide încadrează, de asemenea, cu de 4x mai mult în ecran2, astfel încât să nu lipsească niciun singur detaliu. Cu senzorul de profunzime, fotografiile de zi cu zi vor arăta extraordinar mulțumită fundalurilor estompate de calitate comparabilă cu cea oferită de camerele DSLR. Iar camera Macro Vision dedicată apropie subiectul de 5 ori mai mult, în comparație cu un obiectiv normal. Totul pentru fotografii uimitoare și memorabile, cu aspect profesionist.

moto g 5G plus este alimentat de platforma mobilă avansată Qualcomm® Snapdragon™ 765, cu sistemul Qualcomm® Snapdragon™ X52 Modem-RF, pentru a permite performanțe excepționale și pentru a face față chiar și în cele mai solicitante cazuri de utilizare 5G. Mai mult decât atât, aduce împreună capabilități 5G și AI pentru a oferi experiențe premium precum divertisment captivant, funcții inteligente pentru sisteme de camere multiple și asistență pentru toată durata de viață a bateriei. Datorită acestor funcții, moto g 5G plus ține pasul cu cel mai intens stil de viață.

Toate aceste performanțe sunt alimentate de o baterie puternică de 5.000 mAh, pentru autonomie de două zile5. Iar când bateria necesită încărcare, TurboPower™ de 20W simplifică procesul.

Cu ajutorul funcției NFC, moto g 5G plus facilitează modalitatea de plată. Este rapid, sigur și elimină nevoia de a purta portofelul. Tehnologia NFC permite, de asemenea, partajarea wireless a unor date precum contacte, imagini și videoclipuri cu alte dispozitive.

Când vine vorba despre software, Motorola își propune să ofere cele mai bune experiențe posibile consumatorilor, iar parteneriatul cu Google susține acest angajament. La fel ca și celelalte dispozitive Motorola, Google Photos rămâne aplicația nativă de galerie foto. Cu aceasta se pot stoca, căuta și partaja toate fotografiile și videoclipurile, spațiul de stocare fiind nelimitat. În plus, toate fotografiile sunt copiate în siguranță și pot fi accesate, editate și partajate de oriunde.

moto g 5G plus include și My UX, care oferă binecunoscutele Experiențe Moto, precum și o varietate de noi funcții personalizate. My UX oferă utilizatorilor setări personalizate și controale avansate pentru muzică, videoclipuri și jocuri. Utilizatorii pot chiar să-și creeze propriile teme ale dispozitivului, alegând dintre fonturi, culori și forme, astfel încât telefonul lor să fie unic.

Disponibilitate și preț

moto g 5G plus este disponibil în România de la 1 august, la prețul recomandat de 1,799 lei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*