Sony anunță două noi televizoare din actuala serie BRAVIA™ care sunt „Ready for PlayStation®5”

Sony Europe a anunțat astăzi o gamă de televizoare, parte a actualei serii BRAVIA, care sunt oficial „Ready for PlayStation®5”. Noul slogan „Perfect pentru PlayStation 5” a fost conceput în parteneriat cu Sony Interactive Entertainment (SIE) pentru a facilita alegerea de către consumatori a televizorului optim, în vederea lansării mult așteptate a PlayStation 5 (PS5™), noua generație de console de jocuri care se va lansa în următorul sezon al sărbătorilor.

Primele televizoare compatibile cu PlayStation 5 de la Sony sunt modelele1 XH90 4K HDR Full Array LED și ZH8 8K HDR Full Array LED. XH90 afișează imagini de gameplay cu o rezoluție de până la 4K la 120 de cadre pe secundă2 cu lag foarte scăzut de doar 7.2ms3. Modelul ZH8 este capabil să afișeze imagini2 extrem de detaliate4 la rezoluție 8K, oferind totodată și imagini ale gameplay-ului de rezoluție 4K, la o rată de cadre foarte fluidă de 120 de cadre pe secundă (FPS)2 (specificațiile suportate variază în funcție de jocul compatibil PS5). Ambele televizoare vor oferi experiențe de gaming extrem de fluide, alături de consola PS5.

„Perfect pentru PlayStation 5” înseamnă și că modelele de televizoare dispun și de funcția Game Mode a BRAVIA, care le permite utilizatorilor să experimenteze jocuri pe consola PS5 în mod automat, cu latență scăzută. Datorită BRAVIA Game Mode, utilizatorii pot folosi controllerul wireless DualSense™ pentru a controla atât televizorul, cât și consola PS5 simultan, dar și telecomanda5 pentru a controla PS5 în mod rapid și fluid.

Televizoarele Sony oferă imagini deosebite cu nuanțe vibrante și contrast uimitor, datorită familiei de procesoare X1, cele mai bune din clasa lor. În plus, sunetul puternic care provine direct din ecranul televizorului creează o experiență de vizionare extrem de realistă și captivantă. Cu tehnologiile de top Sony, utilizatorii pot trăi pe deplin noua generație de experiențe de gaming transformaționale oferite de PS5.

Sony, alături de SIE, va continua să ofere o experiență de gaming de ultimă generație fanilor PlayStation din întrega lume prin „One Sony”, o colaborare unică ce reunește creativitatea și tehnologia dezvoltată de entitățile Sony.

Pentru mai multe informații, accesați: https://www.sony.ro/electronics/tvs-made-for-gaming

1 8K: 7.680 x 4.320 pixeli. 4K: 3.840 x 2.160 pixeli. Necesită conținut compatibil HDR furnizat de serviciile de streaming compatibile, precum Netflix sau Amazon Video ori un dispozitiv care poate reda conținut HDR conectat prin intrarea HDMI. Este nevoie de cablurile HDMI®, vândute separat.

2 Afișajul 4K/120 cadre pe secundă (FPS) va fi disponibil printr-o actualizare viitoare de firmware pe televizoarele BRAVIA.

3 Lag-ul este măsurat la XH90 pentru 4K/120 cadre pe secundă (FPS), raportat la conectarea prin intrarea HDMI, pe baza condițiilor de testare interne și poate fi diferit într-un mediu real de utilizare sau în condiții specifice.

4 Afișarea imaginilor la rezoluție 8K ale jocurilor de pe PS5 va fi disponibilă prin intermediul unei viitoare actualizări de firmware pe televizoarele BRAVIA.

5 Telecomanda TV asigură sincronizarea automată a alimentării și a comenzilor de bază ale cursorului consolei pentru consolele de gaming PlayStation.

„PlayStation” și „PS5” sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci înregistrare ale Sony Interactive Entertainment Inc.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*