Noile soluții de afișare Epson oferă un impact vizual mai mare și permit păstrarea distanței fizice dintre utilizatori

Dimensiunile scalabile ale imaginii proiectate și soluțiile portabile oferă mai multă flexibilitate și vizibilitate pentru utilizatori permițându-le să păstreze distanța fizică

Noile videoproiectoare Epson EB-E20, EB-X49, EB-W49, EB-982W, EB-992F și EB-FH52 sunt acum disponibile pe piața din România. Oferind imagini luminoase, scalabile, cu diagonale de până la 350 de centimetri, la un preț accesibil, aceste noi soluții de afișare entry-level pentru companii și sectorul educațional sunt gândite pentru a sprijini revenirea la locul de muncă, ajutând la distanțarea fizică.

„Revenirea la muncă sau la școală va aduce numeroase provocări în încercarea de a asigura distanțarea fizică și spații mai ample. Spre deosebire de ecranele plate, noile noastre soluții de afișare oferă flexibilitate și dimensiuni ale imaginii scalabile, cu diagonala de până la 350cm, ceea ce le face adaptabile și potrivite pentru mai multe scenarii de utilizare, permițând livrarea și vizibilitatea clară a conținutului chiar și din spatele sălilor de clasă și ale spațiilor de întâlnire”, spune Simona Decuseară, National Sales Manager la Epson România și Bulgaria. „În plus, aceste modele de videoproiectoare au conexiune wireless și screen mirroring prin Miracast, fiind astfel simplu de configurat și de utilizat.”

Noile modele oferă o serie de caracteristici care dau viață prezentărilor, precum difuzoare puternice încorporate și niveluri de luminozitate îmbunătățite (de până la 4.200 de lumeni), output de înaltă rezoluție (până la Full HD 1080p) și calitate excelentă a imaginii (grație tehnologiei 3LCD), având culori de trei ori mai strălucitoare decât modelele competitoare. Utilizatorii beneficiază de performanțe ridicate și de costuri de întreținere scăzute, ca urmare a duratei de viață lungi a lămpilor.

Aceste videoproiectoare oferă flexibilitate în instalare și sunt ușor de transportat dintr-o sală în alta atunci când este nevoie. De asemenea, sunt disponibile o varietate de conexiuni, inclusiv wireless și screen mirroring prin Miracast la modelele EB-FH52 și EB-922F.

URL : http://epson.presspage.com/noile-soluii-de-afiare-epson-ofer-un-impact-vizual-mai-mare-i-permit-pstrarea-distanei-fizice-dintre-utilizatori/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*