HUAWEI anunță disponibilitatea noului Huawei P40 lite 5G pe piața din România cu o ofertă specială de lansare

  • Telefonul este special conceput pentru era conectivității 5G și reprezintă o alegere inspirată pentru utilizatorii pasionați de fotografie
  • În perioada 28 iulie – 11 august, utilizatorii care achiziționează noul smartphone primesc gratuit o pereche de căști wireless Huawei FreeBuds 3i

Huawei Consumer Business Group anunță lansarea Huawei P40 lite 5G, un nou smartphone puternic, echipat cu o cameră 5G, special conceput pentru era conectivității 5G. Smartphone-ul este disponibil pe piața din România începând cu data de 28 iulie, la partenerii autorizați ai HUAWEI, prețul recomandat fiind de 1699 lei. În plus, în intervalul 28 iulie – 11 august, cei care achiziționează noul smartphone, primesc gratuit o pereche de căști wireless Huawei FreeBuds 3i, pentru a se bucura, alături de specificațiile de ultimă oră ale Huawei P40 lite 5G, și de o experiență audio premium.

Lansarea noului telefon 5G din categoria mid-range vine într-un context de evoluție pozitivă la nivel local, în care creșterea susținută a cotei de piață și a numărului de unități din categoria smartphone este vizibilă. Conform datelor furnizate de GFK, cota de piață a companiei a crescut până la 29,3% în luna mai 2020, în segmentul smartphone, fiind cea mai ridicată valoare de până acum în evoluția diviziei Huawei Consumer Business Group România.

Camera cvadruplă AI puternică de 64 MP a noului Huawei P40 lite 5G le permite iubitorilor de fotografie la început de drum să surprindă lumea din jur în detalii inedite. În același timp, SoC-ul avansat Kirin 820 5G de 7nm dispune de performanță generală și eficiență energetică îmbunătățite. Ecranul HUAWEI Punch FullView cu care este echipat noul telefon oferă o suprafață de afișaj extinsă, de 6,5 inci, și este încadrat într-un design emblematic din sticlă 3D, pentru mai mult confort. Huawei P40 lite 5G oferă o autonomie impresionantă a bateriei și suportă Huawei SuperCharge de 40W, pentru a reduce perioada de inactivitate dintre încărcări.

Perfect pentru pasionații de fotografie

Huawei P40 lite 5G este echipat cu un sistem cu cameră cvadruplă AI, care cuprinde o cameră principală de înaltă rezoluție, de 64 MP, și camere cu obiective ultra-wide, macro și bokeh, pentru a acoperi o gamă largă de scenarii de fotografiere. Camera principală de 64 MP suportă funcția combinării de pixeli 4 în 1, rezultând un super pixel ce permite o capacitate de detectare a luminii mult îmbunătățită. Obiectivul cu unghi ultra larg poate surprinde fotografii de grup și peisaje inedite, în timp ce obiectivele macro și bokeh oferă versatilitate, făcând posibilă realizarea unor fotografii tip close-up și cu bokeh progresiv de calitate profesională.

Sistemul de cameră cvadruplă suportă și funcții video unice, precum modul video Huawei Dual-View, care le permite utilizatorilor să realizeze videoclipuri creative cu două camere diferite, înregistrarea video slow-motion la 960fps pentru încetinirea acțiunii până la 1/32 din viteza în timp real, și crearea unor time-lapse-uri uimitoare, excelente pentru a ilustra trecerea timpului.

Echipat cu un obiectiv cu diafragmă largă f/2.0, noul Huawei P40 lite 5G dispune de o funcție Super Night Selfie avansată, care optimizează subiectul cu algoritmi de portret avansați și folosește Multi-Frame Fusion pentru a evidenția culorile și detaliile din fundal. Datorită SoC-ului Kirin 820 5G puternic, zgomotul este controlat de algoritmi BM3D, care îi permit noului telefon să surprindă imagini clare, chiar și în medii slab luminate.

Experiență mobilă 5G de excepție

Alimentat de SoC-ul avansat Kirin 820 5G de 7nm, Huawei P40 lite 5G oferă o experiență 5G extrem de rapidă. CPU octa-core permite SoC-ului să aloce în mod inteligent și flexibil resurse bazate pe diferite scenarii de utilizare, pentru un echilibru cât mai bun între performanță și consum de energie. Funcția AI este activată de NPU, iar Mali-G57 integrat este mai puternic, sinergizând cu GPU Turbo pentru a oferi performanțe de gaming optimizate pentru cele mai populare jocuri. Cu un modem 5G integrat, SoC-ul Kirin 820 5G suportă conectivitate 5G eficientă. Autonomia bateriei trece la nivelul următor datorită bateriei generoase de 4000mAh, iar suportul pentru Huawei SuperCharge de 40W le oferă utilizatorilor posibilitatea unei încărcări sigure și eficiente.

Modul inovator eBook transformă Huawei P40 lite 5G într-o carte virtuală, care oferă o experiență de lectură asemănătoare celei pe hârtie. Smartphone-ul introduce AppAssistant actualizat, care include funcții noi precum Smart Brightness Lock, ce blochează temporar luminozitatea automată la lansarea unui joc, și Floating Window, care le permite utilizatorilor să răspundă rapid la mesaje, fără a ieși din joc.

Design elegant în culori moderne

Huawei P40 lite 5G este disponibil în trei variante de culoare pe piața din România, oferind astfel câte o variantă pentru fiecare preferință: Space Silver, Crush Green și Midnight Black. Create folosind un proces special de fabricație, finisajele unice de pe panoul din spate reflectă lumina în funcție de unghiul în care telefonul este poziționat.

În plus, noul Huawei P40 lite 5G are un buton de pornire 2-în-1, cu amprentă, dispus în lateral, care permite deblocarea telefonului mai rapid, cu o rată de succes mare.

Ecranul HUAWEI Punch FullView de 6,5 inci oferă o calitate excelentă a imaginii, cu suport pentru o rezoluție de până la 2400×1080 la 405ppi și 96% din gama de culori NTSC. Ramele subțiri îi permit telefonului să atingă un raport ecran-corp de 90,3%, completat de camera frontală ascunsă, amplasată sub un orificiu de pe ecran, pentru a oferi o experiență de vizionare captivantă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*