Televizorul Ultra Slim TCL 65X10 la un preț imbatabil pe eMAG

TCL_1_Mini_LED_X10

Performanță vizuală și auditivă pentru o experiență de vizionare de neprețuit+

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum la nivel modial, recunoscut pentru vasta activitate de cercetare și brevetare, reduce cu 30% prețul televizoarelor LED Smart Android TCL 4K Ultra HD 65X10 pe emag.ro. TCL face mai accesibilă experiența de vizionare la superlativ pe care o asigură prin tehnologia de top folosită și performanțele vizuale și auditive. Pentru inovație tehnologică, seria X10 a primit la Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) 2019 prestigiosul premiu “Home Theater Gold Award”.

TCL 65X10 este singurul televizor Android QLED din lume care vine cu o tehnologie autentică Mini LED: prima dintr-o nouă generație. Cu Dolby Vision, Quantum Dot, 4K HDR Premium 1500, HDR10+ și cu un sistem de sunet de vârf în industrie, cu hardware de la Onkyo, asigură o vizionare captivantă, de calitatea experienței la cinema, trăită în intimitatea casei.

Tehnologia Mini LED – contrast, detalii și culoare la un cu totul alt nivel

Cele peste 15.000 de LED-uri ultra subțiri, împărțite în 768 de zone, oferă detalii vibrante care, cu tehnologia Quantum Dot, prezintă claritate și o calitate lină a imaginii afișate în scene cu mișcări rapide. Seria X10, din care face parte acest televizor, aduce mai multă profunzime în fiecare detaliu. Dinamismul și luminozitatea uimitoare, detaliile excepționale de umbră si o culoare precisă se datorează performanței 4K HDR PREMIUM 1500.

Realism fără precedent, experiență demnă de cinema, acasă

Televizorul Ultra Slim TCL 65X10 apropie fiecare imagine de realitate, fiind echipat cu tehnologia Dolby Vision HDR. Sistemul de sunet de înaltă calitate ONYKO 2.2 oferă fiecărui utilizator senzația că face parte din acțiune. În stânga și dreapta este amplasat bass-ul, cu o capacitate de 2x40W, contribuind la o experiență de vizionare captivantă, atotcuprinzătoare, memorabilă.

Android Tv, Google Assistant, Voice Control – Inteligența artificială își spune cuvântul

Televizioarele TCL sunt dotate cu funcții ce revoluționează conceptul de smart TV. Cu Android TV preinstalat, televizorul Ultra Slim TCL 65X10 oferă divertisment nelimitat, personalizat, cu acces la conținutul și aplicațiile preferate. Cu Google Assistant* încorporat, capabil să răspundă la peste 1 milion de comenzi, viața devine, pur și simplu, mai simplă. Pentru o experiență hands-free, în controlul utilizatorului, televizorul Ultra Slim TCL 65X10 este pregătit să asculte și să răspundă cerințelor vocale, datorită Google Voice Search și Amazon Alexa.

Design ultra-slim, modern, fără ramă

Televizorul TCL 65X10 are un design ultra-slim, compatibil cu orice stil de amenajare, punând accent pe calitatea vizionării, performanța tehnologică și pe eleganța atemporală. A fost gândit fără cadru, pentru un ecran mai mare, și cu suport central din metal, durabil și în același timp grațios.

Principalele specificații

  • Diagonală display: 165 cm
  • Sistem de operare: Android
  • Aplicații de video streaming: YouTube, Netflix, HBOGo
  • Caracteristici-cheie: comenzi vocale, Screen Mirroring
  • Tip procesor: Quad Core
  • Capacitate stocare: 16 GB / 10 GB
  • Rezoluție: 3840 x 2160
  • Tehnologii audio: Dolby TruHD, Dolby AC-4, Dolby Atmos, Equaliser, Onkyo, Woofer
  • Dimensiune cu stand: 1446 x 920 x 381 mm
  • Dimensiune fără stand: 1446 x 841 x 81 mm
  • Compatibilitate VESA: 300 x 300

Televizorul TCL 65X10 este disponibil acum la prețul de 8.999 lei, cu o reducere de 30% de la 12.999 lei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*