Cum sa te epilezi acasa si sa obtii rezultate ca la salon

Stim cu totii (sau toate) ca exista foarte multe saloane de cosmetica ce ofera servicii de epilare, dar trebuie sa spunem si lucrurilor pe nume si sa recunoastem ca nu toata lumea isi permite vizite constante la salon. Dar stiati ca poti sa te epilezi de acasa sis a obtii rezultate profesionale, fara sa cheltuiesti o avere? Iti recomand sa folosesti ceara epilat, deoarece aceasta iti ofera rezultate imediate care dureaza de la cateva saptamani, pana la o luna sau o luna si jumatate (deci nu trebuie sa te epilezi decat o data la o luna aproximativ). Iata cateva trucuri pe care merita sa le pui in aplicare, astfel incat sa economisesti timp si bani:

  • Investeste in cateva incalzitoare ceara (de preferabil minim doua). Acestea sunt aparate cu ajutorul carora poti incalzi ceara (pentru rezervele de ceara, exista aparate speciale de incalzit si sunt diferite de cele clasice, care sunt mai voluminoase). Sunt aceleasi aparate care se folosesc chiar si in cele mai scumpe saloane de cosmetica, deci reprezinta o investitie care isi merita toti banii. Vei vedea acest lucru in timp.
  • Achizitioneaza ceara cat sa iti ajunga cateva luni (sau chiar un an), pentru ca de regula aceasta are un termen de valabilitate extrem de mare. Poti opta pentru pachete de produse care se afla la promotie, pentru ca acolo se vad economiile reale. Sunt cativa bani pe care ii dai, asta e adevarat, dar produsele in sine te vor tine suficient de mult incat sa iti acoperi investitia facuta.
  • Daca vrei sa te epilezi acasa, atunci trebuie sa ai in vedere si accesoriile aferente de care mai ai nevoie, pe langa incalzitoarele si pachetele de ceara. Este vorba de spatulele de lemn, ce sunt folosite pentru aplicarea cerii fierbinti pe zonele dorite, dar si servetelele imbibate in ulei calmant, care se folosesc doar la finalul procedurii de epilat, pentru indepartarea urmelor de ceara si calmarea imediata a pielii.

Nu in ultimul rand, tine minte ca trebuie sa ai rabdare pentru o astfel de procedura, in special daca esti la inceput de drum. Exista posibilitatea ca primele sedinte de epilare pe cont propriu sa dureze ceva mai mult, insa cu timpul vei capata cu siguranta dexteritate si chiar vei ajunge sa te misti repede, astfel incat sa nu pierzi o zi intreaga doar pe o singura activitate. De asemenea, cumpara-ti produsele de epilat de la producatori de renume, pentru ca si calitatea produselor folosite conteaza foarte mult daca vrei sa obtii rezultate ca la salon (tine minte ca dupa acest criteriu se ghideaza si acestea si de aceea au atat de mult succes la public).

Epilarea cu ceara ramane, in continuare, una din metodele preferate de femei pentru a scapa de parul nedorit de pe corp, iar avantajele cu care vine la pachet confirma de fiecare data acest lucru. Uneori, tot metodele clasice sunt cele care ne vin in ajutor, salvandu-ne atat timp cat sib ani, pentru ca nu mai platim pe altcineva sa ne ajute sa scapam de parul nedorit, ci ne ocupam personal de acest aspect, iar rezultatele sunt la fel de spectaculoase im ambele cazuri.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*