HUAWEI lansează AppsUp: premii totale în valoare de 1 milion de dolari pentru promovarea dezvoltatorilor care lucrează cu Huawei Mobile Services

Competiția globală AppsUp organizată de HUAWEI, dedicată dezvoltatorilor de aplicații, a dat startul înscrierilor

 Huawei Consumer Business Group, lider în tehnologie la nivel mondial, invită dezvoltatorii de la nivel global să participe la concursul AppsUp, dedicat aplicațiilor Huawei Mobile Service. Evenimentul își propune să reunească cei mai buni dezvoltatori din întreaga lume și să le ofere o platformă în care să își poată pune în practică abilitățile. Concurenții care se clasează pe primele 20 de locuri vor participa la etapa finală a competiției, care va fi difuzată live, aplicațiile lor fiind promovate către milioane de oameni. Câștigătorii vor intra în posesia unor premii de până la 20.000 de dolari și a unor oportunități de investiții viitoare.

În cadrul competiției anuale de aplicații AppsUp, participanții își pun abilitățile la încercare folosind suita completă de instrumente și resurse disponibile prin intermediul Huawei Mobile Services (HMS) și HMS Core, pentru a crea și dezvolta aplicații inovatoare care să le permită utilizatorilor să se bucure de o experiență mai plăcută în viața de zi cu zi. În China, Asia Pacific, America Latină, Europa și Orientul Mijlociu și Africa vor avea loc 5 evenimente regionale, evenimentul final urmând să fie transmis online în luna septembrie.

„Prin concursul AppsUp, sperăm să descoperim inovatori din comunitatea dezvoltatorilor și să îi ajutăm să își transforme ideile în realitate, oferindu-le și o platformă pentru a-și expune lucrările către 600 de milioane de utilizatori HUAWEI. Suntem nerăbdători să vedem ce vor crea acești dezvoltatori folosind capabilitățile oferite de Huawei Mobile Services, care ajută tot mai mulți utilizatori să navigheze cu ușurință în lumea aplicațiilor.”, spune Ciprian Mirea, Director of Ecosystem & Head of Trade Marketing, Huawei Consumer Business Group.

Concursul le oferă dezvoltatorilor talentați șansa de a câștiga premii în numerar de până la 20.000 de dolari, cu un fond total de 1 milion de dolari. Pe lângă recompensele în numerar, finaliștii vor beneficia și de promovarea aplicației lor în Huawei AppGallery, magazinul fiind accesibil pentru sute de milioane de utilizatori de dispozitive din peste 170 de țări.

În plus, câștigătorii vor beneficia și de resurse de promovare HUAWEI în Huawei AppGallery, oportunități de investiții viitoare, acces exclusiv la evenimentele Huawei Developer, cursuri și certificări, precum și posibilitatea de a câștiga noul vârf de gamă Huawei P40 Pro. Premii speciale sunt acordate și pentru anumite categorii, precum Outstanding Game și Outstanding Innovation.

HMS Core, colecția de kit-uri și servicii Huawei Developer, are în prezent peste 1,4 milioane de dezvoltatori înregistrați și 60.000 de aplicații din întreaga lume. Aceste kit-uri colaborează perfect pentru a garanta că dispozitivele HUAWEI oferă o experiență de utilizare excepțională. Aplicațiile create pentru concurs trebuie să fie axate pe crearea unui stil de viață digital îmbunătățit pentru toate scenariile, pentru utilizatorii de dispozitive HUAWEI.

Detalii despre înscriere

Pentru a se înscrie, participanții trebuie să se înregistreze website-ul oficial dedicat concursului, în perioada 30 iunie – 30 august 2020. Aceștia se pot înscrie fie individual, fie ca echipă alcătuită din maximum trei membri.

Toate aplicațiile vor fi dezvoltate folosind funcțiile HMS Core selectate și trimise spre revizuire prin intermediul paginii web a concursului înainte de 30 august 2020, ora 18:00 (UTC+8). Juriul format din experți în industrie și nume importante ale echipei globale HUAWEI va puncta fiecare aplicație, ținând cont de criterii precum: funcționalitate, inovație, valoare comercială și practicitate.

Primele 20 de aplicații preselecționate din fiecare regiune vor fi puse la dispoziția publicului prin pagina web a concursului și Huawei AppGallery. Cele mai populare înscrieri vor primi scoruri suplimentare în finală.

În luna octombrie, finaliștii își vor prezenta aplicațiile în fața juriului pentru a concura pentru premiul cel mare în cadrul ceremoniei finale, care va fi anunțată în timp util.

Pentru mai multe informații despre concursul AppsUp, vizitați site-ul web Huawei AppsUp.

Date cheie despre concurs:

  • Perioada de înscriere la concurs: 30 iunie – 30 august 2020
  • Data limită pentru depunerea înscrierilor: 30 august 2020
  • Perioada de jurizare a concursului: 31 august – 20 septembrie 2020
  • Perioada dedicată votului publicului: 21 septembrie – 4 octombrie 2020
  • Evenimentul final al concursului: octombrie 2020, date care urmează a fi anunțate

Premii:

  • Outstanding App (x5 câștigători pentru fiecare regiune)
    • premiu în bani în valoare de 15.000 de dolari
  • Outstanding Game (x3 câștigători pentru fiecare regiune)
    • premiu în bani în valoare de 15.000 de dolari
  • Honourable Award (x12 câștigători pentru fiecare regiune)
    • premiu în bani în valoare de 2.500 de dolari
  • Best Social Impact App: (*3 câștigători pentru fiecare regiune)
    • premiu în bani în valoare de 5.000 de dolari
    • Most popular App (*1 câștigător pentru fiecare regiune)
    • premiu în bani în valoare de 5.000 de dolari

Despre Huawei Developers

Huawei Developers, parte a Huawei Mobile Services, oferă asistență operațională centrală dezvoltatorilor pe întregul ciclu de dezvoltare de aplicații și servicii, ajutândui-i să își transforme ideile în realitate cu suita completă de capabilități de dezvoltare disponibile prin HMS Core, HUAWEI HiAI și HUAWEI AR.

Cu peste 1,4 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, Huawei Developers își propune să se conecteze cu cât mai mulți dezvoltatori străini pentru a construi un ecosistem deschis, inovator și avantajos reciproc.

Aplicațiile create prin intermediul Huawei Developers sunt parte a portofoliului Huawei AppGallery, platforma oficială de distribuție a aplicațiilor HUAWEI și primul magazin de aplicații din lume care implementează un sistem de verificare a identității dezvoltatorului. De asemenea, aceasta dispune de un sistem de detecție cu patru nivele pentru a garanta securitatea aplicației și utilizează algoritmi patentați pentru a permite recomandări utile de conținut.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*