Kingston Technology anunță noi SSD-uri Enterprise, cu capacitate de stocare de până la 7.68TB

  • SSD-urile pe interfață SATA – DC500R și DC450R – sunt disponibile cu capacitate de stocare de până la 7.68TB
  • SSD-ul DC1000M, pe interfață U.2 NVMe PCIe, cu capacitate de stocare de  7.68TB, va fi disponibil în curând

 

Kingston Digital, Inc., producător afiliat Kingston Technology Company, Inc., lider pe piața mondială de soluții de memorie și tehnologie, a anunțat disponibilitatea SSD-urilor cu capacitate de stocare de 7.68TB*, pe interfață SATA, proiectate pentru utilizarea în centre de date –  Data Center 500R (DC500R) și 450R (DC450R). Modelul DC1000M, cu capacitate de stocare de 7.68TB, pe interfață U.2 NVMe, va fi disponibil începând cu luna iunie. Noile unități de stocare SSD oferă mai mult spațiu de stocare și adoptă măsuri QoS stricte, ceea ce garantează obținerea unor performanțe IO constante și a unor latențe foarte scăzute / atât pentru modelele NVMe, cât și pentru cele pe interfață SATA.

Noua gamă de SSD-uri Kingston cu capacitate de stocare de 7.68TB pentru centre de date conține modelele:

DC500R:

  • SSD VMware Ready, proiectat pentru aplicații axate pe citire intensă, precum servere web, infrastructură desktop virtuală, baze de date operaționale și soluții de analiză în timp real**.
  • Performanțe I/O și timp de răspuns (latență) redus pentru centre de date fiabile, care asigură niveluri ridicate de performanță în domeniul productivității și fluiditate la nivelul interfețelor de utilizare.

DC450R:

  • Set de funcții specifice, dezvoltate pentru aplicații axate pe citire intensivă. Sunt optimizate pentru centrele de date unde se dorește evitarea cheltuielilor mari presupuse de SSD-urile orientate către medii axate pe scriere intensă.
  • Proiectate pentru rețele care furnizează conținut, aplicații Edge Computing și o gamă vastă de arhitecturi de stocare definite (SDS – Software-Defined Storage).

DC1000M: 

  • Format U.2 (2.5”) cu funcție Hot-plug, ce permite integrarea în servere de ultimă generație și în infrastructură de stocare a datelor, ce dispun de suport PCIe și conectivitate U.2.
  • Funcții de nivel Enterprise, precum protecție end-to-end, protecție a datelor în cazul întreruperii alimentării cu energie și monitorizare de la distanță pentru un maximum de fiabilitate.


Cele trei noi SSD-uri se alătură modelelor deja existente – unitatea SSD pentru boot pe interfață NVMe DC1000B, unitatea SSD SATA pentru sarcini de lucru mixte DC500M și soluția DRAM Server Premier – alături de care formează o gamă completă de soluții de stocare la nivel Enterprise destinate centrelor de date.

O capacitate mai mare le permite organizațiilor să își extindă spațiul de stocare a datelor, fără a necesita mai mult spațiu fizic, într-o perioadă în care soluțiile de Cloud Computing continuă să se dezvolte cu o viteză fără precedent”, a declarat Tony Hollingsbee, Manager al Diviziei de Unități SSD la Kingston EMEA. „Aflată în continuă evoluție, gama noastră de soluții pentru centre de date deservește clienți de nivel Enterprise din toate categoriile și reprezintă varianta optimă pentru organizațiile care doresc să mențină un nivel al costurilor cât mai scăzut.”

DC500R, DC45R și DC1000M sunt acompaniate de o garanție limitată de cinci ani, de suport tehnic gratuit și de celebra fiabilitate Kingston. Pentru mai multe informații, vizitați kingston.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*