HUAWEI P40 Series, HUAWEI WATCH GT2e, HUAWEI Sound X și S/S ’20 HUAWEI X GENTLE MONSTER se alătură portofoliului HUAWEI

Noi dispozitive și tehnologii de ultimă generație au fost anunțate ieri, în cadrul evenimentului global de lansare a HUAWEI P40 Series

Evenimentul a fost transmis live și au putut fi văzute în premieră cele mai noi smartwatch-uri, boxe wireless și ochelari inteligenți

HUAWEI Consumer Business Group (CBG) a lansat ieri, alături de smartphone-urile flagship HUAWEI P40 Series, noul HUAWEI WATCH GT2e, destinat unui stil de viață activ, boxa wireless HUAWEI Sound X, dezvoltată în parteneriat cu cei de la Devialet pentru o experiență sonoră de înaltă calitate și totodată cel mai recent model de ochelari inteligenți S/S ’20 HUAWEI X GENTLE MONSTER.

Concepute pentru o viață digitală mai performantă și mai completă, noile dispozitive completează portofoliul variat de produse HUAWEI, menite să se adapteze nevoilor utilizatorului modern, în căutarea celor mai bune produse de tehnologie de pe piață.

HUAWEI P40 Series, deja disponibile la precomandă

Smartphone-urile flagship Huawei P40 și P40 Pro pot fi precomandate începând de astăzi până pe 5 aprilie 2020, iar prețul special include căștile Huawei Freebuds 3, un produs ce are valoare recomandată de 799 lei, la care se adaugă 50 GB Cloud Storage pentru 12 luni, precum și o serie de extra beneficii. Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul oficial www.consumer.huawei.com/ro. Huawei P40 Pro va fi disponibil în România cu preț recomandat de 4599 lei, în timp ce modelul Huawei P40 are un preț recomandat de 3799 lei, ambele beneficiind  de o serie de oferte atractive la partenerii de distribuție. HUAWEI P40 Pro+ va veni pe piața locală la o dată ulterioară lansării.

Huawei P40 Series, design inedit și fotografiere Super Definition în orice moment al zilei

HUAWEI P40 Series continuă tradiția în materie de excelență a imaginii. Senzorul mare de 1/1.28 inci are un pixel combinat de 2.44 μm pentru a crește masiv capacitatea de a capta lumina pentru performanțe îmbunătățite în condiții de luminozitate scăzută, iar design-ul îmbunătățit al periscopului permite realizarea unui zoom optic de până la 10x. Flagshipurile beneficiază de Kirin 990 5G și susțin tehnologiile 5G și Wi-Fi 6 Plus de mare viteză. Hardware-ul avansat este integrat într-o carcasă atractivă și compactă, prevăzută cu ecran HUAWEI Quad-curve Overflow, care oferă fluiditate și capacitate de răspuns deosebite.

HUAWEI WATCH GT2e, proiectat pentru a susține un stil de viață activ, sănătos și modern

În cadrul evenimentului global de lansare, Huawei Consumer Business Group (CBG) a dezvăluit HUAWEI WATCH GT 2e, un nou dispozitiv al seriei HUAWEI WATCH GT 2. Proiectat pentru a inspira un stil de viață activ, noul smartwatch acoperă șase categorii de sporturi și include 100 de moduri sport, de la sporturi tradiționale (alergare, mers, alpinism, ciclism sau înot), la exerciții fizice variate (parkour, yoga, balet sau box).

Cu o autonomie a bateriei de două săptămâni, HUAWEI WATCH GT2 susține consumatorii în monitorizarea unui stil de viață sănătos. Cu ajutorul algoritmilor inteligenți, noul smartwatch monitorizează frecvența cardiacă, tesiunea arterială și somnul utilizatorului și totodată emite notificări atunci când pulsul devine anormal. Odată cu lansarea smartwatch-ului HUAWEI WATCH GT 2e, HUAWEI a introdus în premieră o funcție de monitorizare a saturației de oxigen din sânge (SpO2).

În ceea ce privește design-ul, HUAWEI WATCH GT 2e păstrează aceleași linii simple, care transformă smartwatch-ul într-un accesoriu ce poate fi pliat pe orice stil de viață sau vestimentar. HUAWEI WATCH 2e dispune de un design unibody impecabil și de un ecran tactil AMOLED de 1,39 inci de înaltă precizie, cu rezoluție Retina. Datorită acestui ecran luminos, utilizatorii sunt întotdeauna la o simplă atingere de informațiile pe care vor să le verifice, indiferent de condițiile de lumină. Smartwatch-ul vine în patru variante noi de culoare:  Graphite Black, Lava Red, Mint Green și Icy White.

Boxa HUAWEI Sound X duce sunetul Hi-End pe noi culmi

Tot în cadrul evenimentului de lansare HUAWEI P40 Series, HUAWEI  a dezvăluit și primul produs audio wireless care se alătură portofoliului său – boxa wireless Huawei Sound X, dezvoltate în parteneriat cu cei de la Devialet, un dispozitiv care revoluționează tehnologia acustică de înaltă performanță, cu ajutorul sunetului care îi oferă utilizatorului o experiență audio uimitoare.

HUAWEI Sound X impresionează prin estetica modernă, fiind recunoscute de comisia German iF Design Award 2020 pentru aspectul lor inedit. Boxele wireless au fost proiectate pentru a facilita conexiunea rapidă cu dispozitivele inteligente din apropiere. Prin atingerea ușoară a telefonului de dispozitivul Sound X, sunetul este transmis în boxe, iar utilizatorul se poate bucura instant de playlist-ul preferat. Transmisia audio prin Wi-Fi duce la o compresie de date mult mai mică și la mai puține întârzieri sau latențe decât în cadrul transmisiei Bluetooth.

GENTLE MONSTER X HUAWEI, ochelarii inteligenți care impresionează prin specificații de top și design atractiv

GENTLE MONSTER X HUAWEI sunt noii ochelari inteligenți concepuți și lansați de HUAWEI în colaborare cu GENTLE MONSTER, care surprind din punctul de vedere al funcționalității și aspectului atractiv și armonios. Toate lentilele ochelarilor sunt realizate de Carl Zeiss, cel mai mare producător german de lentile din sticlă, specializat în sisteme optice, instrumente de dozare industriale și dispozitive medicale.

GENTLE MONSTER X HUAWEI reprezintă un dispozitiv high-tech inteligent și modern, care oferă utilizatorului numeroase funcții inteligente unice, utile în activitățile de zi cu zi. Printre cele mai importante specificații se numără sunetul stereo oferit de cele două difuzoare semi-deschise pentru performanțe audio superioare, tehnologia AI de reducere a zgomotului pentru o comunicare plăcută și clară, autonomia bateriei care poate susține până la două ore și jumătate de apeluri sau redare muzică și noua tehnologie NFC care simplifică procesul de încărcare prin simpla așezare a ochelarilor în carcasa din piele cu care vin la pachet.

Despre HUAWEI Consumer Business Group

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*