Samsung lansează în România noua serie Galaxy S20

Samsung Electronics România anunță lansarea comercială a seriei Galaxy S20, formată din trei smartphone-uri: Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra. Toate vor putea fi achiziționate din magazinele fizice Samsung și de pe site-ul samsung.com/ro, precum și din magazinele partenerilor.

Telefoanele din seria Galaxy S20 schimbă fundamental modul în care surprindem și împărtășim cu ceilalți felul în care vedem lumea. Acestea includ cele mai bune specificații de care au nevoie utilizatorii, și le oferă cea mai bună experiență mobilă. Aș aminti aici noua arhitectură a camerelor, care combină inteligența artificială cu cel mai mare senzor de imagine produs de Samsung, de 108MP, care le dă acestora posibilitatea de a realiza cele mai bune fotografii făcute vreodată pe un smartphone”, afirmă Tiberiu Dobre, Head of IM Division Samsung Romania & Bulgaria.

Telefoanele din seria Galaxy S20 se adresează acelor utilizatori care își doresc tot ceea ce este mai bun pe un singur telefon: cea mai bună cameră, cel mai bun display, cel mai bun software, cea mai bună baterie.

Mai mult decât atât, pentru că tehnologia 5G va marca următoarea generație de telefoane mobile, fiecare dispozitiv din seria Galaxy S20 vine echipa cu cea mai recentă tenhnologie 5G (Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra suportă atât sub-6 cât și mmWave, iar Galaxy S20 suportă sub-6).

Samsung investește în mod constant în securitate, motiv pentru care cele trei telefoane din seria S20 sunt protejate de Knox, platforma de securitate mobilă dezvoltată de companie, care protejeaza întreg dispozitivul, de la cip până la software.

Telefoanele din seria Galaxy S20 sunt disponibile de astăzi pe samsung.com/ro și la parteneri în următoarele variante de culori:

  • Galaxy S20: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink, Cloud White
  • Galaxy S20+: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cosmic Black, Cloud White
  • Galaxy S20 Ultra: Cosmic Grey, Cosmic Black

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor portabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*