Noul moto g8 este telefonul ideal pentru fotografii uimitoare

Perfect pentru captarea imaginilor de aproape, cât și pentru cadre largi

Noul moto g8 vine echipat cu o cameră AI versatilă, pentru surprinderea unor fotografii perfecte indiferent de cadru. Camera de 16MP cu focalizare rapidă permite fotografierea unor cadre clare indiferent de lumină. Obiectivul ultra wide angle1 captează de patru ori mai mult în fotografii panoramice sau chiar toată acțiunea de la un eveniment sportiv într-un singur cadru. Iar camera dedicată cu Macro Vision aduce utilizatorul de cinci ori mai aproape de subiect, arătând detaliile care fac diferența, în comparație cu un obiectiv normal pentru prim-planuri.

moto g8 are o baterie de 4.000 mAh care durează întreaga zi indiferent de cât de utilizat este telefonul.2 Nu mai este nevoie să ai mereu încărcătorul, pentru că moto g8 este proiectat să dureze până la 40 de ore cu o singură încărcare2.

Acest nou smartphone oferă o experiență unică de entertainment on-the-go. Tot conținutul preferat arată și sună mai bine ca niciodată pe display-ul HD+ Max Vision de 6.4” susținut de boxe puternice.

Toate aceste caracteristici uluitoare sunt susținute de 4GB de RAM și procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 665, cu capabilități de procesare AI avansate care duc performanța la următorul nivel. Acesta permite o experiență de gaming mai bună și caracteristici ale camerei îmbunătățite, plus securitate mai mare. moto g8 vine cu un spațiu de stocare generos de 64GB și cu suport card SD de până la 512GB, pentru toate aplicațiile preferate, muzică, filme și fotografii.

moto g8 încorporează experiențele Moto și noua caracteristică Moto Gametime4. Acest software exclusiv maximizează experiența de gaming și o face să fie mai captivantă ca oricând, blocând întreruperile astfel încât utilizatorul se poate concentra doar la joc. Dispozitivul are un design rezistent la apă3 care protejează telefonul atât la interior cât și la exterior, dar și o versiune Android™ 10 ultra-curată și fără aplicații preinstalate.

Disponibilitate și preț

moto g8 este disponibil începând de astăzi în Brazilia. Va fi lansat în următoarele săptămâni în Europa, America de Sud, Asia și Australia. Pentru informații complete privind prețul și specificații, vizitați site-ul nostru web https://www.motorola.com/ro/home.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*