AOC AGON AG353UCG: monitorul ultrawide de gaming cu 200Hz, VESA DisplayHDR 1000 și G-Sync Ultimate

AOC lansează monitorul AG353UCG, parte din a 3-a generație de monitoare AGON. AG353UCG bifează toate cerințele gamerilor: rată de refresh de 200 Hz, timp de răspuns de 2 ms GtG pentru cel mai bun feedback vizual, fără motion blur si o imagine de calitate datorită tehnologiei Quantum Dot. Rezoluția sa nativă de 3440 x 1440 UWQHD (21:9) și curbura 1800R oferă o imersiune deosebită. Monitorul dispune de tehnologia Quantum Dot si de o luminozitate maximă de 1000 nits cu VESA DisplayHDR 1000, contrast 2500:1 și acoperire 90% DCI-P3. Iar tehnologia Nvidia G-Sync Ultimate oferă o luminozitate de 1000 nits, elimină stutter-ul și efectul de rupere al imaginii, reducând totodată și latența.

AOC AG353UCG: design futurist si tehnologia de ultimă generație

Design elegant și futurist

AG353UCG a moștenit designul fără rame pe 3 laturi, iluminarea RGB în formă de inel pe spate și suportul roșu în formă V de la fratele său AG273QCG, monitor ce a fost premiat cu „Red Dot Design Award 2018”. Monitorul are accente roșii si negre si un suport în formă de V reglabil pe înălțime (120 mm) elegant și compact, dar totodată robust și care lasă suficient spațiu pe birou. Înălțimea ecranului este similară cu a modelelor de 28 inchi în format 16:9, dar oferă un ecran larg pe orizontală datorită formatului 21:9. Dimensiunea sa de 35 inchi nu este doar imersivă în jocuri video și filme anamorfice / ultra-wide – ci poate crește productivitatea creatorilor de conținut sau a streamerilor.

Gata de competiție

Trecerea la modelul AG353UCG înseamnă o îmbunătățire pentru toate genuri de jocuri video. Rata de refresh de 200 Hz oferă viteză la nivel competitiv nu doar pentru titlurile de racing, sim, action, MMORPG, jocurile arena 5v5 dar și pentru pentru jucurile competitive FPS. Pentru a afișa 200 de cadre pe secundă fără artefacte, timpul de tranziție al fiecărui pixel trebuie să fie cât mai mic posibil iar cu doar 2 ms GtG, motion blur-ul este eliminat. Primind feedback vizual imediat, al inputurilor, gamerii se simt „conectați” cu jocul.

Experiență vizuală deosebită

AOC AG353UCG este unul dintre cele mai rapide monitoare și beneficiază de o calitate impresionantă a imaginii. Panoul VA al lui AG353UCG ce beneficiază de tehnologia Quantum Dot si oferă acoperire 90% DCI-P3, un spațiu de culoare semnificativ mai mare decât spațiul sRGB standard. Panoul său de 10 biți reproduce 1,07 miliarde de culori ceea ce înseamnă tranziții de culori mai subtile și culori mai precise, concepute pentru conținutul HDR (High Dynamic Range). Monitorul poate afișa cu exactitate HDR în jocuri, folosind G-Sync Ultimate cu o latență minimă și în filme ce respectă standardul VESA DisplayHDR 1000. Dynamic range-ul acestui monitor se întinde de la 0,05 nits la nivel de negru la 1000 nits în luminozitate maximă. Datorită panoului VA, monitorul este capabil și de un raport de contrast static 2500:1, de două ori mai mare decât panourile IPS sau TN standard. Mai mult decât atât, cele 512 de zone de întunecare locale asigură o gamă dinamică incredibil de largă.

Un pachet de actualitate

AG353UCG nu este doar un monitor performant din punct de vedere al caracteristicile sale tehnice, ci oferă și confort utilizatorului. Prin sistemul OSD modernizat (afișat pe ecran) al monitorului se poate naviga foarte ușor folosind joystick-ul poziționat în partea de jos. Stocarea unei căști este acum și mai convenabilă folosind suportul de pe partea stângă sau dreaptă. Monitorul poate fi ușor atașat de suportul său metalic sau de un suport VESA. Standul beneficiază de un mâner de transport în partea superioară. Pentru un confort sporit, suportul permite și ajustarea monitorului pe înălțime (120 mm) și înclinare acestuia. AOC Light FX (lumini RGB personalizabile pe spatele monitorului) permite monitorului să fie ajustat pentru a se potrivi cu setup-ul de gaming al fiecărui jucător. Pentru a asigura o configurare ușoară, toate cablurile necesare pentru conectarea acestuia la un computer (DisplayPort 1.4 și HDMI 2.0) sunt incluse în cutie.

AOC AGON AG353UCG va fi disponibil în Europa în februarie 2020 la un preț recomandat de 11.999 lei

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*