ELKO Romania anunta disponibilitatea noilor Gateway-uri IIoT Moxa UC-8200

Noile gateway-uri rugged Moxa Industrial Internet of Things (IIoT), pe platforma Arm dual-core cu conectivitate 4G LTE/Wi-Fi, urmeaza sa fie disponibile prin ELKO Romania – distribuitor autorizat.

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, anunta disponibilitatea noii serii de sisteme rugged Gateway IIoT – UC-8200 – ce vine in completarea portofoliul de computere industriale bazate pe platforma Arm.

Seria UC-8200 cuprinde computere racite pasiv, echipate cu procesoare dual-core Arm Cortex-A7 cu frecventa de 1 GHz si proiectate special pentru operare in conditii de mediu dificile, caracterizate de temperaturi ce se pot situa intre -40 si 85 de grade Celsius. Datorita porturilor seriale duale, porturilor Gigabit Ethernet duale, celor 4 intrari digitale, 4 iesiri digitale si portului CAN, precum si celor 2 porturi mPCIe si suportului dual-SIM, ce asigura redundanta unei conectivitati Wi-Fi/ mobile, utilizatorii pot folosi echipamentele din seria UC-8200 in scenarii variate dintr-o multitudine de aplicatii IIoT. Iar pentru a asigura durata extinsa de operare necesara in proiectele de automatizari industriale, seria UC-8200 beneficiaza de o perioada de garantie de 5 ani si de o perioada de suport pentru Moxa Industrial Linux de 10 ani.

Sistemele UC-8200 sunt echipate cu conectivitate LTE Cat. 4 incorporata si ofera suport dual-SIM pentru redundanta, in timp ce functia GPS integrata permite localizarea rapida. Suplimentar, poate fi adaugata conectivitate Wi-Fi prin intermediul unor module de extensie. Pentru o integrare mai usoara in sistemele existente, Moxa ofera un utilitar de administrare, cu ajutorul caruia programatorii pot configura rapid functiile celulare ale computerelor. Compatibilitatea wireless cu furnizorii regionali este asigurata prin aprobari RF, precum FCC, IC, PTCRB, RED, RCM si NCC*.

Sistemele Gateway IIoT joaca un rol deosebit de important in colectarea datelor de la dispozitive de tip Edge si transferarea acestora intr-o baza de date din cloud. Prevazute cu o gama larga de interfete de comunicatii, precum porturi Gigabit Ethernet, porturi seriale RS-232/422/485, port CAN, intrari si iesiri digitale, acestea simplifica enorm conectarea echipamentului din teren la o solutie cloud.

In aplicatii solicitante, precum productia de energie solara, industria petroliera si a gazelor naturale, managementul apei si al apelor reziduale, computerele sunt adeseori amplasate in medii cu temperaturi extreme, fiind in acelasi timp expuse la praf si conditii atmosferice explozive. Datorita designului lor special, fara ventilatoare si intervalului extins de temperatura in care pot fi operate (-40 – 85°C, respectiv -40 – 70 de grade Celsius atunci cand este folosita functia LTE), computerele UC-8200 pot functiona fara niciun fel de probleme in medii industriale potrivnice. Ele sunt totodata certificate C1D2, ATEX Zone 2 si IECEx*, ceea ce le face potrivite pentru utilizare in medii periculoase, cu atmosfera ce prezinta risc ridicat de explozie.

Computerele din seria UC beneficiaza de o perioada de garantie de 5 ani si de o perioada de suport software pentru Moxa Industrial Linux de 10 ani, incluzand imbunatatiri si actualizari de securitate, pentru a asigura fiabilitatea si stabilitatea pe termen lung de care au nevoie instalarile industriale.

Toata gama de produse Moxa este distribuita in Romania prin reteaua locala de parteneri ELKO Romania.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*