Samsung reinventează îngrijirea hainelor cu AirDresser, un nou aparat inovator care reîmprospătează și igienizează îmbrăcămintea fără a fi nevoie de spălare

Îmbinând designul contemporan cu tehnologia inovatoare, AirDresser elimină mirosurile și cutele, oferind o soluție eficientă și economică de îngrijire a hainelor

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat lansarea globală a lui AirDresser pe piețele din întreaga lume, inclusiv UK și Rusia. Cea mai recentă inovație de la Samsung special gândită pentru a ușura munca domestică folosește aer și aburi puternici pentru a îndepărta praful și germenii, împrospătând și igienienizând hainele în același timp, oferindu-le o îngrijire delicată și convenabilă.

Samsung vine în întâmpinarea stilului de viață modern și ajută utilizatorii să regândească felul în care au grijă de garderoba lor, oferindu-le mai mult timp liber pentru ceea ce contează cu adevărat pentru ei. AirDresser este răspunsul Samsung la cererea utilizatorilor pentru electrocasnice cu performanțe mai dinamice, venind cu o soluție ușoară și eficientă care răspunde nevoilor utilizatorilor de a avea haine curate, proaspete, fără bacterii, bine îngrijite“, declară Jennifer Song, Vice President of the Digital Appliances Business at Samsung Electronics.

Împrospătare completă a hainelor

Odată ce piesa de îmbrăcăminte este agățată în interiorul lui Air Dresser, utilizatorul poate iniția ciclul, așteptând ca sistemul să își desfășoare cursul: Jet Air and Air Hangers eliberează un aer puternic pentru a elimina praful impregnat în țesătură, cu un zgomot minim, astfel încât poate fi folosit oriunde în casă, inclusiv în dormitor.

Apoi, JetSteam igienizează hainele pentru a înlătura bacteriile, virușii și alergenii*. Infuzând adânc în țesătură aburi cu temperatură ridicată, JetSteam este instrumentul perfect pentru sterilizarea de rutină a hainelor și a altor obiecte de uz casnic, precum lenjeria și jucăriile din material delicat.

AirDresser_1

AirDresser folosește funcția de dezodorizare pentru a reîmprospăta hainele, descompunând particulele care provoacă mirosurile neplăcute cauzate de transpirație, tutun și diverse alimente. Tehnologia Self Clean dezumidifică, igienizează și dezodorizează interiorul AirDresser fără a fi nevoie de detergenți duri, doar prin curățarea ce îmbină căldura, aerul și aburii. Acesta avertizează utilizatorii ori de câte ori are nevoie de curățare, la fiecare 40 de cicluri.

Îngrijește-ți garderoba corespunzător

AirDresser asigură o îngrijire delicată hainelor, crescând durata de viață a acestora, pentru că hainele vor fi spălate în acest fel mai rar, prevenind astfel deteriorarea țesăturilor. Funția Heatpump Drying usucă hainele la temperatură scăzută, reducând la minimum deteriorarea provocată de căldură. Cu funcția Wrinkle Care, AirDresser netezește cutele fără să fie nevoie de călcare, folosind o combinație de aburi și aer care relaxează țesăturile.

AirDresser curăță inclusiv materiale delicate, precum blana, care necesită de obicei servicii profesionale. Ciclul de îngrijire a blănurilor dezumidifică 90% din umiditatea prinsă în blană, mărindu-i volumul cu 78%, ajutând la menținerea stării inițiale, prelungindu-i astfel durata de viață.** În AirDresser pot fi curățate articole din blană, inclusiv paltoane și șaluri, păstrându-le textura și culoarea inițială pentru mai mult timp.

Air Dresser asigură condiții optime chiar și pentru hainele din exterior. Funcția de dezumidificare atrage aerul din cameră și extrage umiditatea din acesta.

AirDresser_2

Economisești timp și bani

AirDresser ajută utilizatorii să economisească timp și bani, prin integrarea lui în rutina zilnică. De exemplu, un proces complet de spălare și uscare cu unul sau două articole per ciclu sau apelarea la servicii de curățătorie nu sunt eficiente din punct de vedere timp și costuri implicate. Așadar, să folosești JetSteam pentru igienizarea și dezodorizarea hainelor înseamnă că vei obține una sau mai multe purtări înainte de spălare. Jet Air și Air Hangers îndepărtează rapid praful de pe haine, astfel încât poți să porți același outfit de mai multe ori fără să îți faci griji pentru eventualele mirosuri. Funcția Heatpump Drying reduce timpul de uscare cu o metodă mai eficientă de transfer de căldură.

Cu funcțiile AI pe care le oferă SmartThings, te poți bucura de o mai bună îngrijire a îmbrăcămintei și de o întreținere mai ușoară. Home Care Wizard identifică problemele și identifică un serviciu de depanare, în timp ce My Closet stochează detalii despre hainele tale și sugerează dacă și când ar trebui să le cureți.

 O viață mai bogată

Combinând tehnologia cu designul modern, AirDresser oferă un cadru elegant, care se integrează perfect în orice locuință. Pe modul silențios, AirDresser poate fi folosit peste noapte fără a deranja somnul și, pentru un plus de confort, dispune de containere de apă portabile pentru abur în partea de jos, deci nu necesită alimentare cu apă sau sistem de drenare. Acest lucru înseamnă de asemenea că unitatea poate fi instalată cu ușurință oriunde consideră utilizatorul că se potrivește mai bine. AirDresser permite utilizatorilor să-și împrospăteze hainele în fiecare zi în confortul propriei case.

Pentru mai multe informații despre AirDresser, vă vizitează Samsung.com.

* Elimină: 1) 99,9% din 4 virusuri (Adenovirus, gripă, Corona Virus și Herpesvirus) pe baza testării efectuate de Laboratorul de Știință Preclinică, Colegiul de Farmacie, Universitatea din Coreea. 2) 100% din acarienii din casă, pe baza testării prin certificarea Intertek / BAF folosind un curs de sterilizare timp de 112 minute. 3) 99% din gazele provocatoare de miros (acid izo-valeric: transpirație, 4-Etenil piridină: tutun, Valeraldehidă: alimente, de exemplu, din carne la grătar și Tetracloretilenă: curățare uscată), bazate pe testarea de către Intertek folosind un curs normal. 4) 99% din substanțele nocive (percloretilenă) pe baza testării de către Intertek folosind un curs normal. Rezultatele individuale pot varia în funcție de situația de utilizare reală.

** Pe baza testării efectuate de Intertek, folosind ciclul de blană pe un strat de Mink. Rezultatele pot varia în funcție de condițiile de mediu și de elementele individuale.

AirDresser_3

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*