Pe internet afacerile merg mai usor!

Unul dintre marile avantaje de a avea o afacere online este ca poate fi accesata de oricine din Romania sau chiar din alte tari (daca magazinul ofera aceasta posibilitate), marind astfel portofoliul de clienti. Insa, asemenea un magazin de facto si magazinul online necesita publicitate pentru a scoate in evidenta diverse aspecte ale produselor, avantajul preturilor si transportul. Publicitatea online nu se rezuma doar la magazine, ci si la firme care isi presteaza serviciile folosind mediul virtual.

Adsem este o agentie de marketing online, cunsocuta pe piata romaneasca, ce ofera servicii eficiente de marketing online. Din anul 2014 Adsem devine o echipa dedicata, ce ofera solutii inteligente si eficiente in materie de promovare online, dar si de dezvoltare web. Avand campanii de promovare google si promovare Facebook, este usor pentru clientii care apeleaza la serviciile lor sa isi atinga obiectivele inca din prima luna.

De ce sa faci promovare facebook?

La ora actuala Facebook este cea mai folosita platforma de social media, deci este clar o tinta pentru firmele de publicitate care vor sa aduca in atentia clientilor diferite produse sau servicii. Campania de promovare facebook oferita de adsem cuprinde servicii complete care garanteaza succesul unei campanii.

Studiile spun ca am ajuns sa avem o capacitate de concentrare de 8 secunde, mai mica decat a unui pestisor auriu. Scaderea atentiei consumatorilor e legata de dezvoltarea smartphone-urilor si de “zgomotul” atator informatii care ne inconjoara. Avem asadar doar 8 secunde pentru a atrage atentia unui potential client.

Atat Facebook, cat si Instagram, doua dintre cele mai populare platforme de socializare din lume si din Romania, au dezvoltat pana acum metode de targetare complexe, care ne ajuta sa atragem mult dorita atentie. Pe Facebook, acolo unde utilizatorii petrec din ce in ce mai mult timp si furnizeaza informatii detaliate despre obiceiurile lor de consum, profilarea a atins un nivel avansat.

Pentru a beneficia de atentia clientilor, apelati la serviciile Adsem.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*