Leasing avantajos pentru toti!

Achizitionarea automobilelor in leasing este varianta mult mai convenabila care incurajeaza pe toata lumea sa intre in posesia unui automobil mai performant. Acest discurs este valabil si pentru cei care vor sa cumpere un cap tractor sau chiar un camion.

La camioane.scania.ro clientii au sansa sa cumpere camioane volvo deja rulate la preturi foarte convenabile. Acest parc auto este specializat in comercializarea de camioane, remorci, cap tractor si autocare.

In timp, firma Camioane Scania s-a specializat in leasing camioane oferind clientilor contracte pe loc in cel mai rapid timp. Leasingul este o forma de credit prin care compania de leasing achizitioneaza bunul pentru utilizator, urmand ca utilizatorul bunului sa achite suma catre companie, printr-o rata lunara stabilita prin contract.

In acest caz:

Proprietarul este firma de leasing, de la inceputul contractului pana la incheierea acestuia. Schimbul de proprietate dintr-un contract de leasing se face la sfarsit, dupa ce clientul achita toate ratele si plateste valoarea reziduala. Clientul nu poate rambursa tot creditul mai devreme de un an, deoarece legea interzice ca un contract de leasing sa aiba o durata mai mica de un an. Leasingul presupune plata lunara periodica, denumita rata lunara de leasing. Societatea de leasing va asigura masina alegand asiguratorul, insa costul de asigurare este suportat de client si este inclus in rata lunara.

Avansul minim perceput de creditorii din domeniu este de circa 20% si poate urca pana la 50% din valoarea automobilului achizitionat. Permite negocierea conditiilor contractuale, ceea ce ii da clientului posibilitatea de a obtine anumite avantaje.

Pentru companii, leasing-ul poate reprezenta un sistem modern si avantajos de finantare a bunurilor de folosinta indelungata, facilitand extinderea activitatii, cresterea competitivitatii prin retehnologizare si managementul eficient al resurselor. Camioane.scania.ro este alegerea cea mai buna pentru o firma de transport care doreste sa isi mareasca flota de camioane.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*